Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256bit
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Amiatt vennék én is inkább azt. De jelenlegi formájában nekem nem alternatíva, csak egy érdekes "félkarú óriás", mint pl az N7. Na mondjuk az teljesen más okok miatt

tomi5244: Jelenleg is 15" 4:3 kijelzős IPS T60-ról írok. Szóval nekem jó lenne.
fulopr: Köszi a tippet már mondta más is
De magam részéről ha bármilyen tabot veszek itthonról akkor csak egy nagy multiban, esetleges gond esetén tudjam kinél verni az asztalt és ne kelljen pk-t fizetnem. De még valószínűbb hogy ismerőstől ennél olcsóbban. Én mindig belekalkulálom az árba az esetleges garos gondokat és ilyen pár ezressel bolti ár alatti cuccok emiatt nem hoznak lázba.szerk: Természetesen nem mindenkinek van ilyen jó boltos ismerőse
, ezért mindig az átlagos kiskerárat mondom, ezért is mondtam a 75k-t a CC-re. / Más kérdés hogy nekem 65k-ban se lenne/Tobika1: Neked opció ki-be pakolgatni az SD-t, másnak meg nem, nekem se, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De magam részéről ha bármilyen tabot veszek itthonról akkor csak egy nagy multiban, esetleges gond esetén tudjam kinél verni az asztalt és ne kelljen pk-t fizetnem. De még valószínűbb hogy ismerőstől ennél olcsóbban. Én mindig belekalkulálom az árba az esetleges garos gondokat és ilyen pár ezressel bolti ár alatti cuccok emiatt nem hoznak lázba.