Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Nem csak annak: ha állványra rakom az objektívet, távolról tudok fotót, videót indítani. Telefonra rakva valóban kijelző is, de 2 mpx, vagy eredeti méretben menti a telefonra is a fotókat az objektív memória kártyáján kívül. Például télen teraszra rakva madáretető elé rohadt jó képeket/videót lehetett készíteni, zoommolni, stb.
Sony telefonomhoz lehetett kapni olyan tokot, amire egyszerüen rá lehetett rakni az objektívet. Sajnos idővel elkezdett szétesni a tok, eltörni. Még az is megvan. -
Smiro
senior tag
Nekem is megvan a 100-as, és remekül illik a X14-re. A Mi8 kicsit szélesebb volt, a telefon tokot levettem, ha azt használtam. Mindenütt megbámulták még most is
Épp a napokban hasonlítottam össze a felvételeket, hogy érdemes-e foglalkozni vele. Esti képek voltak. A Sony színhűbb képeket csinált a lámpafényes szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest