Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrgg

tag

Sziasztok!

Tisztelet a topik kitalálójának mint újonc :DDD, és ha már ide keveredtem, csatlakoznék szerény "cuccosommal", avagy hogy mitől süketülök meg 50 30 éves koromra. :DDD

(A kép minőségéért bocsi, de most csak erre volt lehetőségem.)

Bal oldalt az agyonhasznált AKG K514-em, ami már a kinézetén bőven meglátszik. (Történt vele pár baleset... :() De amíg nem romlik el addig nem kímélem, és nem cserélem le egy hasonló kategóriásra.
    Középen egy AKG K309, ebből már a második példányt használom, az elsőnek a csatlakozójánál megtört a kábel. Ennek a párnájával volt gond, "szétrepedt" az illesztésnél az egyik. De kb. 3000 forintért nem rossz cucc szerintem, és a csatlakozó is strapabíróbb lett azóta.
    Jobb oldalt pedig egy Motorola Defy (nem a legtisztább állapotban), amire mostanság hárult a K514 meghajtása is, mivel az asztali gép vinyóprobléma miatt most nincs használatban.

Egy normális külső zajkeltő beszerzése esélyes lehet, mivel az alaplapra integrált cuccokkal nem vagyok teljesen elégedett (Audigy SE viszonylag okés volt, pedig nem egy csúcskategória...) de előbb össze kell hozni azt, amivel használnám. :)

Fuh, mennyi bullshitet sikerült összehoznom. :D

Új hozzászólás Aktív témák