Új hozzászólás Aktív témák
-
petkar
újonc
Sziasztok!
Sürgősen segítségre lenne szükségem NYF Gépész beadandó rajzok elkészítésében. Kérném szépen, ha valaki érdemben tud segíteni az ügyben, írjon egy email-t az alábbi címre.
hajdupet02@gmail.com -
tubakv
csendes tag
Sziasztok!
Munka mellett vállalok műszaki rajzok készítését, gépészmérnök vagyok, jó rajzolói készségekkel.
Az alábbi programokban vagyok jártas:AutoCAD
Inventor
Solid Edge
Creo3D-s modelleket és műhelyrajzokat is készítek.
-
papek89
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Egy furcsa kérdést, inkább kérést szeretnék feltenni.
Van-e itt esetleg olyan, aki kezdő mérnököket tanítana be esetleg tervezés területén?Kezdő gépészmérnök vagyok és tapasztalathiány miatt nem nyerek felvételt a pályázatokon. Az angollal sincsen probléma.
Autocad-et és Inventort ismerem, de tanulom a Solidworks programot is.
Ha esetleg lenne itt olyan, aki vállal betanítást, vagy alkalmazna, írjon privátban.
Előre is köszönöm!
-
wamonos
csendes tag
Okl. gépészmérnök végzettséggel keresek főállásom mellé műszaki rajzolói munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását is, Autodesk Inventor és Autocad programmal. Számlaképes vagyok.
Elérhetőség: peterszpet@gmail.com, +36 20 661 47 15 -
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Nem megy a rajzolás? A Műszaki Dok. a megoldás!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
AutoCAD programmal szerkesztési segítséget biztosítok.
Keress bátran az alábbi elérhetőségen:
muszakidok@gmail.com -
alma003
újonc
Sziasztok!
Főállásom mellé keresek, alkalmi/mellékállásban, fémipari műszaki rajzoló, tervező munkát. Vállalom régi rajzok digitalizálását is, UGS NX – programmal.
Elérhetőség: alma03@freemail.hu
-
Doctor46
csendes tag
Kúposságot és a lapolást hogyan tudom ábrázolni?
-
Doctor46
csendes tag
Sziasztok!
Most tanulgatom a 3d rajzolást és a műszaki rajz készítését és azt szeretném kérni,hogy erről az alkatrészről valaki tudna-e csinálni majd azt elküldeni nekem egy műszaki rajzot?
Kíváncsi vagyok hogy jól csinltam-e.Köszönöm.
-
Arask20
újonc
Üdvözlet!
Masa István vagyok Budapestről, egy gyártási tanulmányon dolgozok és olvastam afórumon hogy műszaki rajz készítésben...tudna nekem segíteni.
Ezek a rajzokat kb 5-6db 2és3D verzióban kellene elkészíteni.
Pdf formátumban megvannak és át kéne őket egy kicsit rajzolni minden méretet külön lapra 2D ben
elől nézet felül nézet és egy 3D ábrát rá tenni+ új fejléc tervező,készítette,gyártó, anyag min.
szabvány,súly rajzszám....stb
Várom mielőbbi válaszát:
Üdvözlettel:
Masa István
+36/30-438-80-16 -
umbralabs
újonc
Sziasztok,
Műszaki rajz készítésben szeretnék segítséget kérni. Egyedi műanyag flakon gyártásához lenne szükségem a rajzra, van egy minta darab a flakonból, ezt kellene lemérni és lerajzolni, ami alapján szerszámot tudnának készíteni a gyártáshoz. Ha tud valaki segíteni ebben, kérem privátban jelentkezzen. Köszi -
Spano
csendes tag
Sziasztok!
3 éve foglalkozok műanyag fröccsöntő és fúvó szerszámok tervezésével Unigraphics NX 7-től 10-es verziókban. (Ha nagyon muszáj ProE/Creo-ban is tudok dolgozni.)
És ami miatt írok ide: "tervezői reverse engineering" folyamattal is foglalkozom, ami a következőkből áll:
- Adott egy régi/megrongálódott gépalkatrész/munkadarab. Az alkatrészről nincs se 2D se 3D adat. Én egy 3D szkennerrel bedigitalizálom, majd arról parametrikus modellt készítek. Ezt az alkatrész modellt tudom átadni stp vagy iges formátumokban, illetve a nyers szkennelési pontfelhőt stl formátumban. A 3D modell mellé gyártási rajzot is tudok készíteni, így bárhol reprodukálható a darab.
- Van egy meglévő, működő alkatrész, de változtatni kellene a funkcióján/dizájnján. Szkennlés és modellépítés után a módosítások rátervezhetők az alkatrészre.
Ha valakinek felkeltette érdeklődését a szkennelés/modellépítés, írjon nyugodtan!
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében.
5éves tapasztalattal rendelkezem Óbudai Egyetemista hallgatók rajzainak elkészítésében és korrepetálásban!
muszakidok@gmail.com -
talajos2015
újonc
Sziasztok! Sürgősen pár nap alatt kellene gyártási rajzot készíteni kézzel rajzolt skiccekből egy nem túl bonyolult sőt egyszerű gépről.Jó kereseti lehetőség!!!!!!!
-
sanya078
csendes tag
Sziasztok
Ebben a félévben is :
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge-vel, ST4-vel, ST5, ST6-al, vagy táblán kézzel, műszaki rajzok készítését garanciával. 15 éve foglalkozok beadandó rajzok készítésével, illetve szakmában 20 éve tevékenyen foglalkozok ezekkel. A rajzokra garanciát vállalok, az az ha véletlen visszadobják, akkor ingyen és bérmentve javítom, bár még 15 éves beadandó feladatok, rajzok készítése során, még nem fordult elő, éppen ezért is vállalok rá garanciát. Továbbá vállalom komplett feladatok elkészítését a gépészet, menedzserek műszaki beadandó feladatait, rajz + jegyzőkönyv, beadásra készen, természetesen garanciával! Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, jegyzőkönyv+számítás+szerkesztés+rajzok, akár kézzel, akár géppel. Forgácsolt, mart alkatrészek művelettervének, készítése, ráhagyások számítása, jegyzőkönyveinek készítése, rajzainak készítése. Mechanikai technológiák, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, jegyzőkönyv+rajzok, kézzel, vagy géppel. Szíjhajtások tervezése, számítások + rajzok, géppel, vagy kézzel. Autóemelők tervezése, számítás+rajzok, kézzel, vagy géppel. CNC programozás beadandó feladatai, program terv+rajz+lefutott programról kép+szerszám kiválasztás = komplett feladat jegyzőkönyvvel. Anyagismeret beadandó feladatai. Tengelykapcsolók tervezése számítás+ rajzok, kompletten. Legyen szó bármiről, ami a suli alatt nehézségeket okoz a gépészet berkein belül, keress meg megoldjuk. Továbbá vállalom diplomamunkák készítését, és belőle védéshez szóban való felkészítést. Garantált érdemjegyek!!! Ha korrepetálás kell bármilyen tantárgyból, ami gépészethez kötődik keress meg, segítek. Feladatok, diplomamunkák, elkészítését reális áron vállalom megegyezés szerint.Továbbá bővült a termékpaletta : Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, CE minősítések, egyedi tervek készítése.
Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Tovább bővült a paletta újfent : vállalom Tumpf TruTops lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solidban, terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése.
Vállalom a megtervezett, lerajzolt alkatrészek, CNC esztergán, megmunkáló központon való elkészítését, lakatos hegesztési munkák kivitelezését is. Egyedi gépgyártást, a tervezésen keresztül, a legyártásig.
Elérhetőségeim : Tel : 06205721302 (bármikor hívhatsz!!)
email : sandor.szecseny@gmail.com -
audi100td
nagyúr
válasz
audi100td #226 üzenetére
Üdv,
korábbi hozzászólásomat szeretném kiegészíteni azzal, hogy sima AutoCAD-es rajzolást a továbbiakban nem vállalok, kizárólag Inventor 2015-tel történő 3D-modellezést és abból levezett gyártási rajzok elkészítését. Ebbe természetesen beletartoznak a megmunkálási, lemezhajlítási (terítékkel), hegesztési és összeállítási/szerelési rajzok, illetve igény esetén láng/lézervágási rajzok a szükséges megmunkálási ráhagyások figyelembe vételével.
-
SolidProf
újonc
Sziasztok!
Műszaki rajz és 3D model készítését SolidEdge-ben vállalom. Napi szinten dolgozom a programmal.
Akit érdekel írjon.Üdv.
-
Sanikó
újonc
Sziasztok!
Én egy olyan műszaki rajzolót keresek sürgősen aki tud elektronikai terveket rajzolni.( Pl: nyák rajz)
Várom a visszajelzéseket!Köszönöm.
-
muszakidok
csendes tag
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Segítséget biztosítok Gépészmérnök,Villamosmérnök,Építészmérnök hallgatóknak feladatok elkészítésében.
muszakidok@gmail.com -
Toquinho
újonc
Szisztok!
SolidWorks-ös munkákhoz keresek embert. Hallgatók nyugodtan jelentkezhetnek!
Gépész szemlélet szükséges.
Ha valakit érdekel, további részletekért írjon: designit.iroda@gmail.com -
beldmac
újonc
Sziasztok,
Keresek valakit aki dwg-ben vagy bármely más formátumban elfogadható áron elkészítené egy vitorlás hajó fa fedélzet burkolatának ( teak deck ) rajzait ami alapján lehetne méretpontosan gyártani. Eza burkolat egy 5-8 mm vastag teak fa lap ami 30-40 mm-es csíkokból, kb 0,5 m2-es darabokból áll.A hajó Balatonon van, így leutazásban tudok segíteni. Több barátom is hasonló problémával küzd, aki érdeklődik ez iránt a téma iránt biztosan fog találni még pár ügyfelet
Határidő nem sürgős , valamikor a nyár folyamán. Jelentkezni levélben lehet. Köszönöm
-
g_ati
csendes tag
Sziasztok,
Angolul tudó, autocadet ismerő embert keresek hosszútávú munkára.
Épületek műszaki rajzait kell ellenőrizni és kijavítani a hibákat.Részletek privátban.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Inventor 2014 és AutoCAD gépészeti modellek/rajzok készítését vállalom.
Részletek priviben vagy email (adatlapomon megtalálható).
-
rainwall
újonc
válasz
Talicska29 #223 üzenetére
rainwallhungary@gmail.com
-
Samu 2013
újonc
Sziasztok!
Építőmérnöki rajzok (födém-; lépcső-; alapozás-; gerendák- vasalásának) elkészítését vállalná valaki május végi határidővel Budapesten AutoCAD-ben? Számítás és építészeti rajzok megvannak hozzá.
Ui.: Csak gyakorlott emberek jelentkezését várom!
e-mail: ati03@freemail.hu
-
rainwall
újonc
Sziasztok!
Valakinek van kedve műanyag tartályokat méretezni, és rajzolni?
Alkalmi meló, de sokszor! -
acis1
újonc
Nyomvonalas tervrajzok digitalizálására gépészmérnököt vagy műszaki rajzolót keresek Budaörsre teljes munkaidőre. önéletrajzot és próbarajzot kérek. nyeste@acisplan.hu
-
tamas_bodi88
újonc
Sziasztok!
Hajtómű, bolygómű méretezést, műszaki rajzkészítést vállalok. Nullától a lefűzött rajzokig dokumentációval, tokkal vonóval. Igény és megegyezés szerint.
Rövid határidő, precíz munka, Pest szívében.
Keress meg bizalommal!
Inventor
AutoCAD -
krisztiánzen
csendes tag
válasz
új kérdező #213 üzenetére
így van, egy 3D-s kép a nézetek mellé, a takart részek kitörésével sokat segít.
-
krostule
újonc
Számlaképesen, alvállalkozóként vállalok:
- AutoCAD
- Inventorprogramokban 2D/3D tervdokumentáció készítést, archiválást, és ezek oktatását is.
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
AutoCAD, Inventor, Solidworks, Pro Engineer szoftverekben való tervezést vállalok (3D, 2D rajzok)
(szükség esetén Végeselemes analízist) -
evdeb75
csendes tag
Sziasztok!
Archicad -del dolgozom évek óta.
Vállalok:
-Építész műszaki rajzok készítést,
-Meglévő kézi rajzok digitalizálását,
-látványterv készítést.
-kézzel való szerkesztést
-gépészrajzok is megoldhatóakRészleteket emailben megbeszéljük, kérésére referencia is van. Privit ne nagyon írjatok, mert nem kapok róla értesítést.
Ha esetleg valakit érdekelne:
szollosi.ferenc75@gmail.com címre ha lehet. -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Ha valaki vállalna 2d műszaki rajz képről rajzprogramba való átmásolását kérem keressen meg pü-be. -
evdeb75
csendes tag
Sziasztok ismét!
Újfent keresek:Archicad -del dolgozom évek óta.
Építész műszaki rajzok készítését, meglévő kézi rajzok digitalizálását, látványterv készítést vállalnék.
Részleteket emailben megbeszéljük, kérésére referencia is van. Privit ne nagyon írjatok, mert nem kapok róla értesítést.
Ha esetleg valakit érdekelne:
szollosi.ferenc75@gmail.com címre ha lehet. -
új kérdező
csendes tag
Hali!
Ha élsz még.Én már 8 éve foglalkozom lemezekkel, teríték készítéssel, élhajlítósokkal.A mellékelt rajz arra, hogy a hajlítási irány kiderüljön nagyon is jó, lehet, hogy kicsit nagyítani kell azon amin nézik, erre a lehetőséget meg kell adni. Ha nagyon kekeckednek akkor tegyél fel egy 3d-s nézetet ahol már egyértelműen látszik minden. Ha az illető élhajlítós nem tud rajzot olvasni ki kell ebrudalni. A csopvezető se tud rajzot olvasni? Tökön kell rúgni. A felelősség az övé, mert az ő embere rontott, azaz az emberének ilyen bizonytalanság esetén inkább őt kellett volna kérdezni vagy téged a hajlítási irányról. Engem ha gond van ki hívnak az irodából és én megyek és segítek ha tudok. Te meg ne hagyd magad, ha igazad van állj ki az igazadért menj 1 szinttel feljebb panaszkodni.
Én a kivágásoknál, furatoknál felszoktam hasítani a terítéket nehogy meghúzza hajlításnál mert akkor már nem lesz kerek, meg kifordul az anyag stb. És feltüntetem, hogy melyik matricára készült a teríték.
Az élhajlítós, lakatos is csak ember még ha nem is látszik néha rajta. Nálunk is van a jobbikból is meg a rosszabikból is, meg függ, hogy milyen lábbal keltek fel. Nálunk "egymás hátát mossuk" dolog van így bizonyos szintig elnézzük az egymás idegbajait, én vagyok a toleránsabb. Nem biztos, hogy a fizetés különbség a baj egyetlen forrása. Itt mindenki a saját oldalát védi. A lehet, hogy a napi feszkó épp rajtad csattan, azért mert rosszkor voltál rossz időben. -
Golyóbácsi
újonc
Sziasztok!
Műszaki rajzok készítését vállalom AutoCAD-ben valamint szükség esetén SolidWokrs-ben!
Lehet az egy-egy munkarajz, részmunkaidő vagy félállás! Otthoni munkavégzéssel!
Jelenleg kerítéseket tervezek, de Járműműszaki Menedzser lévén a műszaki dolgok sem állnak távol tőlem!
Üdv -
sanya078
csendes tag
Sziasztok
Ebben a félévben is :
Vállalok AutoCad-el, Solid Edge-vel, ST4-el, vagy táblán kézzel, műszaki rajzok készítését garanciával. 15 éve foglalkozok beadandó rajzok készítésével, illetve szakmában 20 éve tevékenyen foglalkozok ezekkel. A rajzokra garanciát vállalok, az az ha véletlen visszadobják, akkor ingyen és bérmentve javítom, bár még 15 éves beadandó feladatok, rajzok készítése során, még nem fordult elő, éppen ezért is vállalok rá garanciát. Továbbá vállalom komplett feladatok elkészítését a gépészet, menedzserek műszaki beadandó feladatait, rajz + jegyzőkönyv, beadásra készen, természetesen garanciával! Áthajtóművek tervezése, fogaskerék hajtóművek, jegyzőkönyv+számítás+szerkesztés+rajzok, akár kézzel, akár géppel. Forgácsolt, mart alkatrészek művelettervének, készítése, ráhagyások számítása, jegyzőkönyveinek készítése, rajzainak készítése. Mechanikai technológiák, kivágó, lyukasztó alkatrészeinek, tervezése, hidegalakító szerszámok tervezése, jegyzőkönyv+rajzok, kézzel, vagy géppel. Szíjhajtások tervezése, számítások + rajzok, géppel, vagy kézzel. Autóemelők tervezése, számítás+rajzok, kézzel, vagy géppel. CNC programozás beadandó feladatai, program terv+rajz+lefutott programról kép+szerszám kiválasztás = komplett feladat jegyzőkönyvvel. Anyagismeret beadandó feladatai. Tengelykapcsolók tervezése számítás+ rajzok, kompletten. Legyen szó bármiről, ami a suli alatt nehézségeket okoz a gépészet berkein belül, keress meg megoldjuk. Továbbá vállalom diplomamunkák készítését, és belőle védéshez szóban való felkészítést. Garantált érdemjegyek!!! Ha korrepetálás kell bármilyen tantárgyból, ami gépészethez kötődik keress meg, segítek. Feladatok, diplomamunkák, elkészítését reális áron vállalom megegyezés szerint.Továbbá bővült a termékpaletta : Vállalom régi térképek, régi kézi rajzok digitalizálását, akár elég egy közeli kép, vagy scannelt kép, a térképről, rajzról, és mérethű, helyes digitalizált formátumú rajzot kapsz vissza tőlem, vagy AutoCAD-ben, vagy amiben akarod, illetve PDF-ről is vállalok rajz visszanyeréseket. Engedélyeztetési tervek, egyedi tervek készítése.
Nem utolsó sorban vállalom forgácsoló üzemek, gyártmány művelettervezését, szerszám kiválasztás, költség idő számítás, felfogási tervek stb.....
Tovább bővült a paletta újfent : vállalom Tumpf TruTops lézervágó programban lézer CNC tervek készítését, a legtakarékosabb kihozatallal, és lehető legjobb vágási időt szem előtt tartva, lemezmegmunkáláshoz. Előtervek készítése Solidban, terítékek, hajlítási rajzok tervek készítése.
Elérhetőségeim : Tel : 06205721302 (bármikor hívhatsz!!)
email : sandor.szecseny@freemail.husanya
-
Benny89
csendes tag
Félig OFF!
Tapasztalt rajzolók/tervezők segítségét kérném!
Kezdő fejlesztő (1,5 éves munkaviszony) vagyok egy közepes méretű cégnél. Többek között lemezmunkát is terveznem kell. A csoportvezetővel rendszeresen meggyűlik a bajom. Iskolában arra tanítottak (kényszerítettek, mert különben sose mentem volna át rajzból), hogy sose méretezzem túl a rajzot. Itt a gyártásban mindig rinyálnak, ha egy méret "nincs megadva", azaz ki kéne számolni. Ezt nem tudom hova tenni, hogy most a volt tanáromnak volt igaza vagy a dolgozóknak van.
A másik: ma elég csúnyán összevesztem a csopvezzel a csatolt rajzon. Rosszul hajtotta le az élhajlítós az alkatrészt, pontosan a másik irányba állt a hajtás. A csopvez természetesen védi az ő emberét, ezért velem szokott üvölteni. Mindig az a baja, hogy jelölöm a rajzon az élhajlítás külső oldalán kezdődő rádiusz vonalát. Ezt nézte be az emberkénk, úgy, mintha az nem egy rádiusz lenne, hanem már a hajtott él lemezszéle. A többi nézettel nem törődött már, persze erről nem szól a fáma. Erről kérdeznék tapasztaltabb tervezőket, hogy ez most így szabványos, nem szabványos, jó, nem jó?
A másik kérdésem, hogy máshol is ellenségesen állnak az emberhez a fizikai dolgozók? Én mindig meghallgatom őket, normálisnak tartom magam, nem üvöltözök, nem kapkodtatok, elnézek dolgokat, de ennek ellenére elég sűrűn ellenem fordulnak, tisztelet a kivételnek, velük imádok dolgozni. Én vagyok rossz helyen, vagy Magyarországon általános az, hogy aki többet keres, az haljon meg? -
HITKA
újonc
HELLÓ MINDENKI
Archicadben gyorsan és jó minőségben rajzoló terhelhető kitartó kreatív önállóan dolgozni tudó embereket keresek belsőépítészeti projektekre!
Alaprajz rajzolás 3d-hez előkészítve, falnézetek, részletrajzok, bútortervek stb...
Számla képesség előny!Email-ben várom a megkeresést illetve a referencia anyagot.
Üdvözlettel: Hitka András.
-
evdeb75
csendes tag
Sziasztok!
Archicad -del dolgozom évek óta.
Építész műszaki rajzok készítését, meglévő kézi rajzok digitalizálását, látványterv készítést vállalnék.
Részleteket emailben vagy priviben megbeszéljük, kérésére referencia is van. -
predi189
csendes tag
Sziasztok!
Azért írok mert válalok 3D-s műszaki rajz készítést modellezést végeselem analizis és még sok más dolgot ami a tervezésben előfordul.
Solid Edge
Solidworks
Solidcam
Edgecam
NXCNC-s dolgokban is tudok segíteni akár még postprocesszor készítésben is.
Akit érdekel irjon.
Mindent meghalgatok
-
AKG
tag
válasz
kertijatek #204 üzenetére
Ez ügyben már küldtem privátot.
-
kertijatek
újonc
Műszaki rajzolót keresek.
Játszótéri eszközök , szerkezeti, metszeti és összeépítési rajzainak elkészítéséhez.
Baromira egyszerű. építő kocka jellegű, néhány keresztmetszet , dupla annyi hossz méret és kb negyven variáció. Szóval nem egy napos meló. a rajzok , engedélyeztetéshez kellenek. Ha egy E-mail címet vagy egy telefon számot kapok akkor a részleteket el tudnám mondani, vagy néhány "Móricka" rajzzal bemutatni.
jocipapi01@gmail.kom. (06-70/940-1783) TÜRELMETLENÜL VÁROK!!!!!!!!!!! -
Toc126
csendes tag
haj!
asszem tudnék egy kis melót adni.
nem túl bonyolult, néhány rajzot kellene készíteni valami népszerű progiban.
afféle robbantott ábrát, egy eszközről, ami a fejemben van. kb 50 apróbb darabból állna, egyszerű formák...
egy kis statikai terhelés számítás is lenne benne, de egyszerű.
ki vállalná? határidő nem sürgős pár hét.
árat beszéljük meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest