Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Én anno az MTV1-en láttam nebuló koromban, de az már rég volt. Nem értem miért nem löki bármelyik TV csatorna. Tutira néznék ezren

Jó humora volt azu egésznek, nagyon eredeti karakterekkel. Igazából szerintem ez annyira nem is gyermekmese
Sok poén a felnőtteknek szól.
TVRIP-et 2-t találtam, egy speciális Star Wars epizódot Mark Hamillel, Chewie-val és C3PO+ R2D2-vel
Jah és egy best of Muppet Show-t. Volt nálam egy DVD is amin a Muppets Christmas volt. Sajna ez mind angol. Amivel nem is lenne baj, de azért felirat nem ártana. Akinek megy az angol annak tudom ajánlani!
Fergeteges! 
szerk:
még 1 kedvcsináló!![[kép] [kép]](http://www.basecap.de/sess/utn;jsessionid=1543de2cbcbf89a/modules/getimage.php3?url=http%3A%2F%2Fwww.united-shops.com%2Fstuffpic%2Fposter%2Fkino%2FMuppetsKC_259x400.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fergeteges!