Hirdetés
Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Jaj, bocsi! :DD
Milyen terület? -
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezek szerint flex? Azért az egy jó hely, nem?
-
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem. Oda is próbálkoztam egy munkaközvetítő cégen keresztül, de sajna nem. Meg nagyon nem is kerestek most friss diplomásokat. Azt lehet, hogy tévedek.
-
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mármint? Nem nevezném multinak. Amugy melyikre gondolsz?
-
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Á, ég és föld!
-
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Na asszem ez nálunk is így van. Ha zárjuk a hónapot, meg a félévet akkor azt mindenki jön az adatokért, én meg három napig csak egy embernek csinálom az excel tábláit.
Fogalmam sincs, azt nem mondhatom mondjuk, hogy: tehetséges vagyok!
:U -
_Hunter_
őstag
Jól látod a helyzetemet!
Van egy kis bibi. Ha nagyon nincs meló akkor mit csináljak. Nézzem a monitort, s közbe arra várjak hogy legyen meló. Félre ne érts nem vagyok lusta, de ha nincs mit csinálni akkor elfoglalom magam. Bár ha minden igaz akkor most kemény időszak jőn legalább egy hétig full egész nap meló, hisz eltelt egy félév azt kellenek az adatok. -
_Hunter_
őstag
Ja, na mindegy. Néha baromira unom magam a meló közbe s nem találok olyan topicot amibe értelmesen bele tudnék szólni. Offolni meg nem akarom más topicját.
Én például reggel 7 20-tól melózok egészen négyig, alias controller. Most kezdtem próbaidőm vagyok. Van esetleg más is hasonló helyzetben? -
_Hunter_
őstag
Gondoltam nyitok egy ilyen topicot, mindazon kedves fórumozó számára akik munkahelyről ph-nak!
Ha esetleg süllyesztőbe kerülne, akkor ez van. Nem jött be.
Ja bármiről, és bárki!
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest