- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Pentax DSLR topic
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz PEtikeee18 #1 üzenetére
Lehet szólni kellene, hogy szeretnél netezni. Ha pedig nem szabadna, nem kellene erőltetni.
Minden esetre ezért nincs szükség külön topikra. Erre fáradj vele.
Everybody lies.
-
PEtikeee18
csendes tag
Sziasztok! Nos röviden az lenne a problémám, hogy az irodai gépemen volt internet, de teljesen véletlen. Úgy történt hogy a főnököm netezett a gépemmel a saját felhasználó nevével és jelszavával(szerencsére a firefox elmentette és már egy jó ideje én is tudtam sunyiban
A baj csak az hogy pénteken egy hálózat karbantartás történt és sajnos már nem tudok belépni jelszavát viszont kimásoltam ügyesen szóval az meg van! Olyan kérdésem lenne hogy hogy tudnék ujra csatlakozni a szerverhez? eddig mikor rámentem a firefoxra kidobott egy kis ablakot hogy felhasználónév jelszó. Most nem dob fel semmit csak kiírja hogy nem lehet csatlakozni, szal nincs net. hogy tudom megcsinálni? Proxy-n keresztűl lehetne csatlakozni és a gépemen Xp-van. Előre is köszi, remélem érthető volt! Már sok mindent próbálgattam de semmi Így jobban telt kicsit az unalmas melóm 12 órában! Nagyon köszönöm
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Cyberpunk 2077
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/TUF GAMING LAP/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- ASUS ROG STRIX / Ryzen 7 3800x / RTX 2070S / Gamer PC ELADÓ
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Gamer pc eladó! Ryzen 5 3600/16gb ram/RTX 3070 /Msi B450 Gaming+/500gb ssd+500gb hdd/Chieftec 700w
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest