Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybella
csendes tag
Elég régi topik, de talán ez a megfelelő hely a kérdésemnek.
Hozzámkerült néhány, Compaq laptop odd és fdd.Ismeretlen volt számomra a keret, de a netes keresgélés után rájöttem mind multibay keretben van.
Van hozzá külső kábel is, amivel a nyomtató portra csatlakoztathatóak.
Természetesen, semmi életjelet nem adnak az összekötéskor.
Próbáltam asztali gépen és laptopon is.Az egyik oddt a keretből kiszedtem, laptopra kötöttem, működik.
A kérdésem, hogy tudnám ezeket életre kelteni, mint külső eszközöket?
Valami speciális driverrel?
Compaq laptop nincs amivel kipróbálhatnám, plusz ott a kábel amivel gondolom külsőként üzemeltethetők.
Elég sok fórumot végignéztem, de nem találtam választ. Lehet én voltam ügyetlen. Tehát ha valaki tudja a megoldást, ne tartsa magában.
Köszönöm. -
hothead
csendes tag
tud már valaki árat hdd bővítővel kapcsolatban???
-
bio
csendes tag
atosz ISTEN vagy

szétszedtem...mókás ez az egész
először nem akartam elhinni....de most sem térek magamhoz

néhány csavar és fémlap az egész multibay termékskála alapja....dupla áron

ezek után megkérdezem hogy mi a különbség a multibay I és II között? a II-ben kevesebb a csavar?
már csak az a kérdés hogy ha kellene még ilyen keret honnan akasszak le?
lehet nekiállok itthon fröccsönteni?

de komolyan.....még egy 2,5-os HDD beépítőkeretre is szükségem lenne és teljes lenne a boldogságom.... -
bio
csendes tag
kezdem sejteni a dolgot..... ilyen multibay keretet csak olyat láttam eddig amibe multibay cuccot lehetett pakolni es gyakorlatilag egy external usb ház volt....
dvd iróra lenne szükségem, de legalább egy olvasóra...
van egy cd olvasóm...jól megnéztem.....azt mondod ha eltávolítom a borítást akkor ott marad egy sima notebook cd meghajtó? kicsit félek szétberhálni...még csak most tettem rá szert
és a csatik illesztése hogyan van megoldva? -
hothead
csendes tag
Ez nem egy optikai meghajtó?
Mindegy. Én is godoltam dbay keret beszerzésére,dellhez elvileg hamarosan kapok rá árat, igaz én hdd-hoz keresek, de ha adnak árat, gondolom az se rossz irány. Egyébként meg az optikai eszközök kompatibilisek, nem?Hiszen van pár (od)gyártó (sony,toshiba,LG, ...) kérdés hogy a csatik minden (konfig)gyártónak más szabvány/lábkiosztás szerint szállítanák, elég valószínütlen, de azért lehetséges.
[Szerkesztve] -
jippa
aktív tag
Nem tudom, hogy atosz konkrétan mire gondolt, én ilyet találtam: [link]
Viszont nem tudom, hogy itthon lehet-e ilyet kapni
Ha elfogadható áron van, engem egy db biztos érdekelne!
Üdv! -
bio
csendes tag
hi
olyan kérdésem lenne, hogy két különböző cég multibay eszközei felcserélhetők?
magyarul van egy hp tabletpc-m és ahhoz egy dokkolóm,ebbe szeretnék multibay eszközöket,de a hp cuccai brutális árban vannak
. ha pl veszek egy IBM multibay kiegészítőt akkor minden további nélkül használhatom? hallottam olyat is hogy pl ha cd-ről akarok bootolni akkor ezt csak a saját márkáju multibay eszközzel tehetem meg, másikkal nem működik.igaz ez? még vmi....mi a különbség a multibay I és II között azon kívül hogy a II az vékonyabb?
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- AMD BLACK - Ryzen 7 7800X3D - RX 9060 XT
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

na majd csak talalok....koszi