- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
elkészült a MTH-os összefoglaló cikk, köszönet még egyszer a segédanyagokért az XtwinZ OC TEAM-nek.
-
Mec
aktív tag
befutott még pár nevezés, meg a programok is szerveződnek, unatkozni nem fogunk
ha minden igaz, én gravírozást meg egyéb kombigépes bemutatót tartok, zERo is ígért egy kis élő moddingot.
Aki még jelentkezne a gépével, szerintem az még próbálkozhat nyugodtan. -
Mec
aktív tag
hamarosan lezárul a nevezés, nem akarom elhinni, hogy ilyen alacsony az érdeklődés idén
mi van veletek modderek? -
Mec
aktív tag
indult egy szavazás a kiállítással kapcsolatban:
http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&x=ne&y=3481 -
Mec
aktív tag
2007. szeptember 8-11. - én ismét megrendezésre kerül az MTH2007, hazánk hatodik élő modding versenye.
A kiállítás időpontja 2007. szeptember 8-11., helyszíne pedig a Hungexpo B pavilonja. A rendezvény az InfoMarket kiállítás részeként, amellett kap helyet.
Indulhat tehát a készülődés! Versenyzőinknek még van idejük felkészülni és nemzetközi szinten is bizonyítani rátermettségüket. Versenyszabályzat hamarosan!!!
Fontos: A versenyre való jelentkezés feltételei a szabályzatban lesznek, ezért annak megjelenése után várjuk a nevezéseket csak.
Bővebb infó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest