Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUMBI07
csendes tag
Szia!
Igen teljesen igazad van és megértelek teljes mértékben,nem is vonom kétségbe ezeket a dolgokat!
Jómagam is látogatom az oldalad és igazolom az állitásod tényleg le van irva a telepités menete.Csak sajnos néha ennek ellenére sem sikerül zökkenőmentesen,elég ha egy mozdonycsomag nincs a helyén és már jönnek is a hibák és persze jön a pánik is- hogy miért nem megy?-
Jómagam is feltettem két activity-t a DD2-höz és már keresi is a mozdonycsomagokat.
Aztán kezdtem olvasni a telepités menetét,jótanácsokat a consistfájlok átirásáról stb...
mindegy ugylátszik tényleg meg kell szenvedni a játékélményért,meg kell tanulni kezelni a programot.Abban igazad van hogy ennek a játéknak lelke van és engem is magával ragadott anélkül hogy bele tudnék nyulni a fájlokba vagy a programba, mert maga a játék élménye fogott meg benne,főleg a magyar részek amiért hálásak lehetünk neked meg a többi embernek aki azon dolgozik/-ott/ hogy még jobb és szebb,élethübb, legyen a játék.
De amelett hálás vagyok annak is aki azt a bizonyos feltöltést csinálta,mert annál egyszerübb segitség nem létezik.Egyébként szerintem csak a játék főkönyvtára lett becsomagolva semmi egyébb,ahhhoz még maga az eredeti játék is kell másképp nem megy.
Mégegyszer elnézést kérek tőled,nemakartalak megbántani és ebből a szempontból igazad van.De a "lelkes" amatőrök szempontjából ennél egyszerübb segitség nem létezik hogy ők is élvezhessék a játékot.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest