- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUMBI07
csendes tag
Szia!
Igen teljesen igazad van és megértelek teljes mértékben,nem is vonom kétségbe ezeket a dolgokat!
Jómagam is látogatom az oldalad és igazolom az állitásod tényleg le van irva a telepités menete.Csak sajnos néha ennek ellenére sem sikerül zökkenőmentesen,elég ha egy mozdonycsomag nincs a helyén és már jönnek is a hibák és persze jön a pánik is- hogy miért nem megy?-
Jómagam is feltettem két activity-t a DD2-höz és már keresi is a mozdonycsomagokat.
Aztán kezdtem olvasni a telepités menetét,jótanácsokat a consistfájlok átirásáról stb...
mindegy ugylátszik tényleg meg kell szenvedni a játékélményért,meg kell tanulni kezelni a programot.Abban igazad van hogy ennek a játéknak lelke van és engem is magával ragadott anélkül hogy bele tudnék nyulni a fájlokba vagy a programba, mert maga a játék élménye fogott meg benne,főleg a magyar részek amiért hálásak lehetünk neked meg a többi embernek aki azon dolgozik/-ott/ hogy még jobb és szebb,élethübb, legyen a játék.
De amelett hálás vagyok annak is aki azt a bizonyos feltöltést csinálta,mert annál egyszerübb segitség nem létezik.Egyébként szerintem csak a játék főkönyvtára lett becsomagolva semmi egyébb,ahhhoz még maga az eredeti játék is kell másképp nem megy.
Mégegyszer elnézést kérek tőled,nemakartalak megbántani és ebből a szempontból igazad van.De a "lelkes" amatőrök szempontjából ennél egyszerübb segitség nem létezik hogy ők is élvezhessék a játékot.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák

- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- Crimson Desert
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest