Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Amire gondolsz,az a tools update 1.2?Felraktam,legalább is azt hiszem,az unzipre kattintva feltöltődött.Ezek a hiba üzenetek vannak már rögtön az elején a betöltéskor: "Error reading train database file. File: Line:127" aztán van egy oké,amire a következő: "Error reading train database file File Trains/Trainset/actu_villany/actu_1047-001.eng" az igenre az előző üzenet,a mégsemre pedig kilép.Ha más nem,letörlöm az egészet és feltöltöm újra,lépésről lépésre leírom,hogy hogyan csináltam,hátha kiderül mi nem jó.De te lehet,hogy ezekből a hiba üzenetekből is tudod mi lehet a gond.A segítséget előre is köszönöm! (Actu csomagoknál az öntelepítősöket hagytam oda "települni",ahová akartak,a nem öntelepítősnél, pl villany, az actu villanyt bemásoltam a trainsetbe,a consist elemeit pedig a consist mappába.Azt hiszem ezt jól csináltam.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest