Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Tényleg nem lehet beállítani, h minikép helyett, csak egy nagyobb pont legyen a kontaktok mellett, ha a winben 125% nagyítás van?
A beállításokban az van kiválasztva, de mégsem úgy jelenik meg. -
_ak_
addikt
#7633-ra van megoldás. a kereső miatt: 80070643
Resetelnem kellett a registry-s jogosultságokat ezzel a paranccsal:
secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose /areas REGKEYS
Valószínűnek tartom, h nem is a manuális tisztogatásom miatt keletkezett ez a probléma, hanem a ZapMessengernek köszönhettem vagy a wlm-es deep cleannek. Mostanra minden flottul megy.
-
_ak_
addikt
Nem jártam sikerrel, vagyis egyszer majdnem jó lett. Normálisan nyíltak a beszélgető alakok és a change your scene is megnyílt 5 mp alatt, de a bent lévő képeket akkor sem töltötte be. (előfordult, már, h a defaulton kívűl egy másikat is sikeresen megjelenített, de csak az utolsót, és most figyeltem meg, h a képek sorrendje is néha megváltozik.)
Mostanra meg már úgy tűnik sikerült egy igen szaftos registry hibát kreálnom. [link]
80070643 a hibakód, leírás szerint nincs elegendő engedélyem az adott kulcs módosításához. Eleinte ezt még át lehetett hidalni azzal, h a registrybe manuálisan megadom magamnak az engedélyt, de ennek a kulcsnak az al-kulcsát, már semmilyen formában nem tudom módosítani.Innentől viszont úgy érzem ez már rendszer problémának minősül. Ami felettébb röhejes viszont, h most így az asztali gépre is telepítettem a wlm-et (szintén mondhatni, h friss rendszer alig pár programmal) és a change your scene menü ott is hibásan jelenik meg, úgy h lehet, h ez alapból a legújabb wlm hibája.
-
_ak_
addikt
Üdv.
Már egy ideje a Miranda IM-et használtam msnezésre, de ma úgy gondoltam, h megpróbálkozom megint a WLM-el. Telepítés után bejelentkeztem és miután ez sikeres volt, feltettem a plus!-t, majd az A-patchet és ezután jöttek a beállítások. A legvégén jött volna a scene beállítása, de az opció megnyitása kb 1,5 percbe telt, ill. telik még most is és miután megnyílt a default kék scene-en kívűl, csak x-el jelölt képeket mutat, igaz, ha elfogadom valamelyiket, akkor átvált arra a wml.
A zavaróbb bajom viszont, h egy beszélgetőablak megnyitása is, min. 3mp, de volt szerintem olyan is, h 5mp-t kellett rá várnom. Úgy emlékszem, h régebben, ha rákattintottam, akkor egyből nyitotta.A-patchben nyomtam egy helyreállítást, uninstalláltam a plus-t is, és megpróbálkoztam már egy reinstallal, de ezek a hibák megmaradtak. Sőt mi több, úgy tűnik, minden beállításom megmaradt, még a vista kompatibilitási is, h az óra mellé kerüljön a wml.
Tehát, miért nyílik meg lassan a change your scene és mutatja hibásan a kiválasztható képeket?
Normális-e az, h várnom kell mire megnyílik egy beszélgető ablak? És végül, hol tárolja a wml a beállításaimat? A program filesból a mappája törlődik, az App Data mappában meg sehol nem találok elmentett beállítást.Angol win7 x64, angol wml.
-
_ak_
addikt
válasz
Polacsko #4585 üzenetére
Én a revo uninstallerrel szedtem le. 3 dolgot uninstalláltam (vmi live essentials, upload manager meg vmi suite), majd leszedtem a 8.5 telepítőjét, de hiába indítottam el nem jött be semmi setup, gondoltam restartolok egyet mire restart után már egyből be is jelentkezett, hirtelen azt hittem h fent maradt a 9es beta, de nem már a 8.5ös volt az.
-
_ak_
addikt
válasz
RDSanyi1990 #4069 üzenetére
Próbáld meg ITT is.
-
-
_ak_
addikt
válasz
localhost #4056 üzenetére
jó-jó, h live 2009-re gondoltam, de a verziószámban is szinte biztos voltam, pedig tényleg 14essel indul
Viszont kipróbáltam a bétát és láss csodát, kényelmesen tudtam rejtve beszélgetni.
Persze, h ne legyen minden felhőtlen, sem az a-patch sem az msn plus live, nem akar együtt működni (előbbinek már csak azért sem ártana, mert direkt ehhez a betához szedtem le, utóbbiból meg vmikor kilopták a beta live kompatibilitást, legalábbis nem szerepel már a támogatottak közt, holott mintha régebben támogatta volna).
Bár nem tudom, h ez pontosan h megy, de mivel már csak 3 hónap van a hivatalos megjelenésig, lehet, h tényleg már egy aktívabb tesztelős időszak indul.
Mellesleg elég furcsa, de eddig egész tetszetős az "új" live.
-
_ak_
addikt
Éérdekes. 5 offline üziből 3at kaptam meg, az utsó 2öt csak másnap reggel. d.u. kipróbálok egy live reinstallt.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi időben, az offline üzeneteket egyszerűen nem kapom meg, vagyis megérkeznek, de csak akkor amikor újra bejelentkezek. Ebben a formában igen komplikált rejtve beszélgetni. Nincs tippetek, h mitől lehet?
-
-
_ak_
addikt
Ezeket mi tehette fel? -
_ak_
addikt
válasz
Bencom ™ #3101 üzenetére
én azon problémáztam, h nem tudom gmailről visszacserélni yahoora a címemet vagyis nem frissíti a partner listámat, a másik kérdésem pedig az volt, h van-e szolgáltatásbeli különbség a winlive és a "sima" live fiók közt, de nem sokra rá megtaláltam, h egyszerűen csak országokhoz van kötve bizonyos cím, így akár lehet japán domaines címünk is, és ezt be is linkeltem, erre mondtad, h lehet akármilyen más mail fiókos címem is , ami már az első cím váltásnál feltűnt, hisz a use your own email address pont elég egyértelmű.
-
_ak_
addikt
Bár a mértjét képtelen vagyok felfogni, de xp alól sikeresen csináltam egy @windowslive.com accot. (Vista alól nem tudta ellenőrizni az új ID foglaltságát). Amit még inkább nem értek, az az, h az angol sing up oldalról regisztrálni csak a hotmailre és livera lehet, míg a magyar oldalról hotmailre és windowslivera. Egyáltalán miért van winlive és sima live? Hol lehetne utána olvasni, h mivel mi a helyzet, mi mire jó, úgyértem, h az utóbbi időben tiszta útvesztő lett ez a live szolgáltatásuk.
-
_ak_
addikt
Engem is szívat most a live. Először egy yahoos címem volt, amit aztán leváltottam egy gmailesre, de nem rég kitaláltam, h nekem a yahoos kell megint, de azt hitem, h nem találom az oldalt ahol visszacserélhetném, de csak egyszerűen vista alatt nem töltött be teljesen vagy ha betöltött akkor error felirat lett a vége. érdekes módon virtuális xp alól egy ie-vel nem volt már ilyen gondom, de, és itt jön az első kérdés. van két oldal
https://login.live-int.com/
https://login.live.com/
H mi a különbség köztük, arra nem sikerült egyszerűen rájönnöm, de mindenesetre itt meg lehetett változtatnia live ID-met, amit vissza is cseréltem a yahoosra. Írta is az oldal alján, h legalább egy órát várjak, mielőtt bejelentkezek a live messengerbe, mert előfordulhat, h offline leszenek a partnereim, nos több mint 3 nap után is offline volt az összes partnerem... Természetesen aktiváltam a fiókomat is.
Ezek után visszacseréltem a gmailesre és kb 3 perc sem telt el, de tudtam használni a messengert, azóta kiopróbáltam egy új gmailes fiókkal is, de az sem akar "megjavulni". Lemaradtam vmi fontosról esetleg, ahol arról volt szó, h nem lehet már live ID-t változtatni? A fiók szolgáltatások működnek továbbra is, csak live messenger nem akar.Ötlet/tipp? Csinálhatok egy új fiókot magamnak?
-
_ak_
addikt
válasz
Loretto #2870 üzenetére
Thx, már korábban is megtaláltam ezt az oldalt csak akadt vele némi problémám. A account summarynál bár azt írja ki h loading, de 10-20 perc elteltével sem mutat semmit, a link ID-re rákattintva meg: Error code: Note.Error
Egy abszolúte használhatatlan error code-ot kapok(már egy jó ideje), ezért gondoltam, h lehet én vok a hülye és csak rossz helyen keresem. Plusz megnéztem a supportos linket (elfogadtam a tanusítványt), hát vmi jó kis reklám oldal lett belőle.
-
_ak_
addikt
Anno volt egy oldal, ahol meg tudtam változtatni az live címemet. yahoos fiók helyett a google fiókomra, most szeretném vissza váltani, de nem találom azt az oldalt, tudtok adni vmi tippet?
-
_ak_
addikt
Én még mindig nem jöttem rá, h hol tartja a live a beállításokat..sem a login beállítások sem a maga a live beállítások nem törlődnek egy uninstallnál, pedig már live a mappa sem volt fent.
-
_ak_
addikt
válasz
LucifeI2 #2780 üzenetére
Mikor beszéltél vele utoljára és mikor láttad utoljára bejelentkezve? Ha szerinted is rég, akkor nem tök8, h törölt-e vagy sem?
Csak a sux van azzal, ha pár száz ember lesz a listán és a 2/3ával még csak nem is beszélsz. potenciális vírus és spam források, és még a rendszert is lassítják.
Btw h tudnám resetelni az live beállításaimat? Nyomtam rá egy uninstall-t + mappa és reg törlés, de a beállításokat megjegyezte.
Plusz sokat vagyok rejtve, de ha olyankor rám írnak akkor az előtérbe hozza az ablakot, ezt a funkciót hogyan tudnám kiíratni, elég zavaró..
-
_ak_
addikt
hemaka: H az sp1 okozza-e vagy sem, azt passz, de mindenesetre az xp sp2 után jó, szal szvsz ez így nem túl jó állapot, persze nem akarom megmagyarázni te tod mit bír a gép és mit nem. de ez esetben legalább az msn-t frissítsd, hátha..
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
Én is hasonló képp viszonyulok a NOD-hoz. Nem mondom, h abszolút felesleges, de én akkor inkább nem is használnám, a Kaspersky megbízhatóságát magam is nem egyszer tapasztaltam, de sokan vannak itt is, akik nagyon szeretik, nyilván nem véletlenül, elnézésedet kell, h kérjem, de szvsz ott vmi user error lehetett, vagy annyira már annyira haldoklott a gép, h amúgy sem maradt volna meg. De ha semmiképp nem akarsz még 1 esélyt adni neki, akkor legalább egy avastot futtas néha.
De mivel nem feltétlen vírusról van szó, ezért ajánlottam 2 általánosan jónak elfogadott spy/malware írtót is. (volt olyan amit a spy bot nem talált meg csak a counterspy, de vannak oplyan cuccok is, amelyiket egyik sem szűrte), nem mondom, h érdemes túlvédeni magad, de néha érdemes futtatni egy másik scannert is.
Btw, ha szeretnél többet megtudni a témával kapcsolatban: [link]
-
_ak_
addikt
"Fentebb linkelt a kolléga pár hasznos vírusírtót."
-
_ak_
addikt
válasz
pH érték #2730 üzenetére
Itt magával az elmélettel van a baj. Hisz azért tiltottad le őkert. mert pl épp olyan kedved volt.azért is vannak a tiltó listán, h arról a címről ne érhessenek el, de ha mégis ezt szeretnéd, akkor egyszerűen vedd le őket a tiltó listáról és nem lesznek ott. Vagy csak én nem értem, h mit szeretnél.
Bencom ™ megelőzött.
-
_ak_
addikt
válasz
D347HBR1NG3R #2692 üzenetére
Nem tom a megoldást, de asszem a kulcsszó : MSNP ennek több verziója van, pl a mercury messengerrel szórakoztam, és ott lehet választani 3 küzöl, h melyiket akarod használni, én a aszema 9es verzióval kezdtem és majd féléves kiírásommal ("Beer is good!"
) néztem farkas szemet. aztán bejelentkeztem a 9es beta msnnel és ott meg up to date volt a contact list a kép és a szöveg is. ha logikusan akarok kikövetkeztetni, akkor msnp 9 lehett egy régebbi szabvány?
msnp 11 van most és a 9es betában az msnp14, e 3 közül tudtam választani a mercuryban.
(szerk: a lényeget kihagytam, próbálkozz esetleg más live verziókkal szedd le a legfrissebb stabilt és esetleg a 9es betat)
Utóbbi időban engem majd kikészített ez a kis progika, ezért elkeztem körbenézni, h milyen alternatívák vannak.. háát egyszerűsűgével és funkcionalitásával kevés tudott versenyezni, mercuryra lecseréltem volna, de az meg nem megy x64es rendszeren, meg amúgy is a mac és linux supportnál egymás seggét nyalják, winnél egy kis huzavona után megjegyezték, h vista= shit x64 vista = big shit. itt kb elegem is lett belők
De ha esetleg tud valaki vmi alternatívát mondani msn-re azt meg köszönném, cross-platformos multi protocollos im messengerek nem érdekelnek (mert a híresebbeket már végigzongoráztam)
-
_ak_
addikt
Még egy elhallgatott infó jutott eszembe, pár hete feltettem az béta sp3-at is... Lehet ezek összessége már valahol ütközik. Próbaképpen feltettem a béta 9est, de azzal be sem tok jelentekezni már.
(810032d error, minden teszt pipa a repair után sem enged be, azonkívül eddig 2szer kiírta h átmenetileg nem megy a szolgáltatás), szóval nemsokára xp reinstall.
-
_ak_
addikt
Igen most esett le, h az msnről beszélsz...
Elvileg ha jól emlékszem akkor a9es beta már régóta leszedhető nem? Ha igen akkor én azt erőltettem rá a gépre (legalábbis arra határozottan emlékszem, h betat raktam fel amihez 1 frissítés jött ki), de most megnéztem a verziót és az 8.51288.816 szal nem tom h ez mennyire új/végleges.
Most néztem meg ez pont az aktuális, akkor valszeg leszedtem a 9es betat...
-
_ak_
addikt
Nem. 7.0.642est. mIRC-ből meg a 6.31est. azért gyanakszom rá, mert eleinte akkor tünt nekem fel a dolog, amikor be voltam jelentkezve livra, atán jelentkeztem mircre és ledobott a liveról. Most már randommra megy, függetlenül attól, h fut-e a mirc vagy sem. maga a disconnct is random, van h majdnem jó egésznap de van, h kb 5 percen keresztül percenként ledob...
-
_ak_
addikt
Bár nem tom pontosan, de asszem amióta feltettem a mIRC-et, azóta a Live-om randomra disconnectál nekem, nem találkozott valaki ilyesmivel?
Bár úgyszintén nemrég feltettem a ZA Security Suitot lehet, h az csinál vmi butaságot?
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Opel topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest