Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg01
aktív tag
Hát gyerekek, nagyon el vagyok keseredve... Most jöttem haza az egyik ismerősömtől, aki nagyon otthon van a dologban, de ő sem tudott segíteni a telepítés ügyben. Kiszedtük a vinyót, feltelepítettük az ő gépében az xp-t, ment minden, aztán visszaraktuk a laptopba, és induláskor kékhalál, és egyből újraindúlt. Aztán megcsináltuk a telepítést memóriakáryáról, és az xp induláskor kiírja hogy hiányzik a hal.dll fájl. Megint kivettük a vinyót, és a gépében megnéztük, és ottvolt a fájl. Nem sikerült sehogysem a telepítés... Kedden vettem a gépet, azóta minden nap szenvedek vele
Léci segítsen valaki!Valaki le tudná írni a telepítést apró lépésenként, de úgy hogy a hülye is megértse? De valaki olyasvalaki írja le, akinek már sikerült... Nem vagyok hülye pc téren, itthon mindíg én csinálom meg a gépet, de ebbe most beletört a bicskám

Ha lehet ne valami angol bonyolult leírást linkejetek.... Léci...
Vagy esetleg jó lenne egy Eee pc xp helyreállító lemez is, ha le tudnám valahonnan tölteni. Most is szedek egyet torrentről, de nagyon nehezen jön. Több napba is beletelhet mire lejön.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Lenovo ThinkPad T14s GEN 6 (bontatlan, 2028.11. Garancia)
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3050 24GB RAM
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Léci segítsen valaki!