Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Imibácsi
üzenetére
[OFF]"Bár az office 2007-nél lehet húzni fogja a pofáját. Nekem 3.2-es P4 asztalin is elég nyögvenyelősen rakta fel. Igaz akkor még csak 512mb DDR400 volt benne."
Én HT nélküli 2.4 P4-en használom 1512MB DDR333 RAM kíséretében XP alól. Felfelé nem nagyon csipkedte magát, meg az első indításkor is molyolt egy darabig, de azóta, mint a kisangyal. Kezdem megszokni az új felületet. Egész kellemes és baromi átlátható.
Ha az nem megy, majd megy valami más...
VIA platformból talán az új nano fel tudja venni a kesztyűt. Kérdés mikor jön ki, és mikor jönnek a köré épülő rendszerek. Az Atom már itt van, és kapható.[/OFF]Kérdésed jó és jogos. Ezért mondtam, hogy ha majd a boltok polcain is lehet WIND-et látni, megnézem, hogy milyen élőben. Lásd. pici kijelző.
Képeken olyan amilyen. Szép, mitöbb dögös. Az Eee is "olyan kis cuki" képeken, élőben hmm... kicsit árnyaltabb a kép.
Valóban jó lenne egy átfogó Atom teszt, vagy legalábbis elemzés. Az Atom viszonya a többi platformhoz - mobil Core Duo, mobil Core 2 Duo, régebbi mobil Pentium, Centrino, VIA C7-M, (tervezett C8-M) AMD Puma (terv?) stb... - a chipsetek hatása a teljesítményre/fogyasztásra. (Lesz***om, hogy 945GME/GSE északi hídhoz hapcsoltak egy vén ICH7 déli hidat (ICH7 van az én asztali alaplapomban is 845G északi híddal.
) ha nem eszik sokat, nem melegszik és kiszolgálja az aprócsak gép igényeit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Socket AM4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ha nem eszik sokat, nem melegszik és kiszolgálja az aprócsak gép igényeit.)