Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Imibácsi
üzenetére
[OFF]"Bár az office 2007-nél lehet húzni fogja a pofáját. Nekem 3.2-es P4 asztalin is elég nyögvenyelősen rakta fel. Igaz akkor még csak 512mb DDR400 volt benne."
Én HT nélküli 2.4 P4-en használom 1512MB DDR333 RAM kíséretében XP alól. Felfelé nem nagyon csipkedte magát, meg az első indításkor is molyolt egy darabig, de azóta, mint a kisangyal. Kezdem megszokni az új felületet. Egész kellemes és baromi átlátható.
Ha az nem megy, majd megy valami más...
VIA platformból talán az új nano fel tudja venni a kesztyűt. Kérdés mikor jön ki, és mikor jönnek a köré épülő rendszerek. Az Atom már itt van, és kapható.[/OFF]Kérdésed jó és jogos. Ezért mondtam, hogy ha majd a boltok polcain is lehet WIND-et látni, megnézem, hogy milyen élőben. Lásd. pici kijelző.
Képeken olyan amilyen. Szép, mitöbb dögös. Az Eee is "olyan kis cuki" képeken, élőben hmm... kicsit árnyaltabb a kép.
Valóban jó lenne egy átfogó Atom teszt, vagy legalábbis elemzés. Az Atom viszonya a többi platformhoz - mobil Core Duo, mobil Core 2 Duo, régebbi mobil Pentium, Centrino, VIA C7-M, (tervezett C8-M) AMD Puma (terv?) stb... - a chipsetek hatása a teljesítményre/fogyasztásra. (Lesz***om, hogy 945GME/GSE északi hídhoz hapcsoltak egy vén ICH7 déli hidat (ICH7 van az én asztali alaplapomban is 845G északi híddal.
) ha nem eszik sokat, nem melegszik és kiszolgálja az aprócsak gép igényeit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) ha nem eszik sokat, nem melegszik és kiszolgálja az aprócsak gép igényeit.)