Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zalaymate

senior tag

válasz xedos #396 üzenetére

Hali!

Hát én csak annyit jegyeznék meg a hozzászólásoddal kapcsolatban, hogy amit "idéztél" az összes olcsó 200-250K alatti notikról hogy azokat nem érdemes megvenni, hát szerintem ez egy orbitális baromság, már ne haragudj! Tudom, hogy a Milyen noti-t vegyek? topicban ez megy és aki ez alatt néz gépet azt azonnal lefújjogják, hogy az úgy is szar lesz, meg tönkre megy, meg hasonlók, de ez sajnos egy olyan fajta mentalitás, amivel én nem tudok azonosulni, hiszen ha valaki nem rendelkezik bő anyagi háttérrel és nem akar magának valami brutál Core 2-es procival, komoly videókaris, 8 giga RAM-os gépet, hogy azon aztán HD minőségben renderelgessen 4 órás filmeket, akkor szerintem teljesen korrekt gépeket lehet kapni 120-160K környékén, amik bármilyen feladatot végrehajtanak amit egy átlaj júzer csinálhat velük!! :(((

Amiről pedig itt lenne szó, hogy ez a netbook szegmens egy teljesen új kategória, nincs sok köze a megint csak brutál subnotikhoz, hanem egy rendkívül kis méretű, könnyű egész napi hordozgatásra és használatra szánt netezős, Office munkákhoz tervezett notikat csináltak, amik így rendkívül kedvező áron kerülhetnek a boltokba!

És szerintem ilyen téren az MSI-nek jobbat sikerült alkotnia az Asus-nál, hiszen a Wind egyenlőre mind formályában, mind tudásában kiemelkedik az EEE-k fölé. Az árára még kíváncsiak leszünk, illetve hogy 2-3 hónap múlva mennyivel megy lejjebb az ár és esetleg milyen frissített (esetleg SSD-s, nagy akkus) változat jelenik meg.

Ez csak az én véleményem, de szerintem a subnotik és a netbook-ok hát nem egy kategória! :(

Imibácsi: Sok sikert a vigigolvasáshoz, a topic van vagy 200 oldal! ;)

vadkörte: Úgy látom egy rugóra jár az agyunk! ;)

Új hozzászólás Aktív témák