Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozf
tag
Hát erröl csak annyit, hogy a régi laptoptom mióta meg van a wind csak akkor kapcsoltam be ha vmi anyagot át kellett huznom róla hálózaton kersztül a windre.
A minden napokban nekem 99% helyetesiti a régi gépem, (monduk persze a családi videókat nem ezen fogom meg vágni arra ott van az asztali, meg egyenlöre a dvd irás is erre korlátozodik, de ez külsö iróval orvosolható)
A netezés, letöltés, filmnézés(nekem simán viszi a 720p-s fimeket is), word, excel, web szerkesztés, flash, képszerkesztés (PSP elég jól meg rajta igaz a 8MPixeles képek szerkesztése már nem a leggördülékenyebb), játékok amiket próbáltam s mennek: Abe's Oddysee meg Exoddus, Q3, Spore CC, C and C tiberium sun, Starcraft, Warcraft 3, Flatout, Syberya 1-2, Diablo 2, Cod 1, GTA VC, TrackMania nations, Worms, Hamsterball, NFS Hotpirsuit 2, Nfs porsche, (NFS undergrund nagyon lassu volt), Colin Mc Rally 1.
Akkuról átlagosan olyan 2 órát megy, csak netezve elmegy 2,5-is de ahhoz le kell venni a teljesitményét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest