Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozf

tag

válasz ^Clown #2949 üzenetére

Hát erröl csak annyit, hogy a régi laptoptom mióta meg van a wind csak akkor kapcsoltam be ha vmi anyagot át kellett huznom róla hálózaton kersztül a windre.

A minden napokban nekem 99% helyetesiti a régi gépem, (monduk persze a családi videókat nem ezen fogom meg vágni arra ott van az asztali, meg egyenlöre a dvd irás is erre korlátozodik, de ez külsö iróval orvosolható)

A netezés, letöltés, filmnézés(nekem simán viszi a 720p-s fimeket is), word, excel, web szerkesztés, flash, képszerkesztés (PSP elég jól meg rajta igaz a 8MPixeles képek szerkesztése már nem a leggördülékenyebb), játékok amiket próbáltam s mennek: Abe's Oddysee meg Exoddus, Q3, Spore CC, C and C tiberium sun, Starcraft, Warcraft 3, Flatout, Syberya 1-2, Diablo 2, Cod 1, GTA VC, TrackMania nations, Worms, Hamsterball, NFS Hotpirsuit 2, Nfs porsche, (NFS undergrund nagyon lassu volt), Colin Mc Rally 1.

Akkuról átlagosan olyan 2 órát megy, csak netezve elmegy 2,5-is de ahhoz le kell venni a teljesitményét is.

Új hozzászólás Aktív témák