Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
Akit esetleg érdekel milyen színekben lesz nálunk, azzal megosztom a notebook.hu-val történő levelezésem lényegét. Látszik hogy képben vannak...
Előzmény: a honlapon fekete és pink előrendelhető, engem érdekelt ugyan mikor lesz (lesz-e) fehérben.
A válasz:"Az MSI WIND rózsaszín és fehér színekben lesz megvásárolható jövõ hónap közepétõl."
Juppi. Kérdem akkor ugyanmár mért a fekete előrendelhető?
A válasz: "Fekete színben is lesz, első körben fehér és pink érkezik."Ugye szerintetek is tök logikus?
Ezekután majd hiszem ha látom, de nekem ez jó hír mert fehérre pályázok
Azt viszont már nem is mertem megkérdezni hogy állunk az akksival...majd ha raktáron lesz, talán...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest