- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
white87
csendes tag
Most töröltem egy játékot Commanderből a CPU kihasználtság 80% és a Core felment 70C fokra.
-
white87
csendes tag
Én speedfan progiban szoktam figyelni a hőmérsékletet és ott bekapcsolás után HD0:39C
Temp1:35C Core: 48-50C. 1 óra után ha persze csinálok is valamit a gépen pl. videót nézek vagy valami a Core: 52-60C fok között mozog. Ha pedig valami komolyabb grafikájú játékot indítok akkor 10 perc után lekapcsol. És ha visszakapcsolom a Temp1:90C és a Core pedig csökken. Utána olvastam, hogy az se mindegy milyen pasztát használok és melyikből mennyit. Most valamilyen ezüst kolloidossal kentem be és elég sokat adtam a procinak is meg a vga nak is.Az nem lehetséges,hogy valahol a gép van beállítva hogy max. teljesítményen menjen és azt nem bírja? -
white87
csendes tag
Hello!
Az én problémámra nem tudnátok valami tippet adni, mert eléggé zavar a dolog? Fentebb leírtam a hibát, légyszi valaki segítsen! Előre is köszönöm!
-
white87
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Jó ideje van egy msi gx610-em a problémám az, hogy a gép játék közben 20 perc után túlmelegszik és leáll. Régebben kerepelt a ventilátor elvittem szervizbe és 4hét után megcsinálták, de úgy kaptam vissza, hogy nem kenték be hűtőpasztával a gépet és állandóan leállt túlmelegedéssel. Ezért írtam erre a fórumra és azt javasolták, hogy szedjem szét és kenjem be én, megcsináltam és körülbelül fél évig jó volt. Néhány napja megint előjött a probléma ezért megint szétszedtem kitisztítottam és a már megszokott módon jól bekentem, mint a vga-t mint a procit, de a probléma nem oldódott meg. Más ötletem nagyon nincs, hogy mit is kezdjek a géppel. Gondolkodtam a hűtőpadon, bár nem hiszem, hogy az sokat segítene a problémán. Légy szíves mondjatok valami tippet! -
white87
csendes tag
Hello Srácok!
Olyan problémám lenne, hogy a gépem(MSI GX610PX-059) ventilátor cserén volt szervizbe, mert csúnyán kerepelt. 4 hetet vártam a cserére. Hazahoztam gondoltam megnézem milyen a hőfok. Hát az állam leesett mikor megnéztem everestbe és bekapcsolás után 84 fokos volt a proci. Nem tudtam mire vélni a dolgot azt hittem rossz a program. Elindítottam egy játékot és 10perc után a gép újraindult. Más játékokat is megnéztem aminek nem akkora a gépigénye de azok se bírták sokáig. Tudnátok valami tippet mondani, hogy mi az ördögöt csináljak most hogy 4 hetes szerviz után a gép nem javult sőt rosszabb lett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest