- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam3
aktív tag
Hi all!!
4db 512MB-os DDR 400Mhz-es Kingmax memóriamodul van a gépemben.Egy kis info, hogy 2-2 memória különbözik, mer kb 1 év késéssel vettem őket. Megnéztem Everesten, a mostani időzítésem 2,5-4-4-8. Szerintetek érdemes próbálkoznom a memók időzítésének változtatásával?? Egy topikban mondta Mercutio hogy "Első körben a T2-ről T1-re állítást kellene megpróbálni alapértékeken, ha jól emlékszem többet dob a teljesítményen, mint az időzítésállítgatás, aztán, ha bírja az 1T-t alapon lehet sakkozni a szűkebb időzítésekkel."
Vélemény? Ötlet? Valami kis segítség, h mit olvasgassak, mert még sose tuningoltam, bármi segítséget elfogadok, csak légyszíves úgy írjátok le hogy én (mint kezdő) is megértsem... THX
-
adam3
aktív tag
válasz
paramparya #546 üzenetére
Akkor nemtudom mi van. Az biztos, hogy mikor nekem nem volt az elsőbe, akkor a gép el se indult. Megnéztem, hogy jól van e bedugva, de minden jól volt. Amikor visszaraktam az elsőbe a ramot, egyszerre elindult. Nekem ez volt.
-
adam3
aktív tag
Igen, ha a ramokat duálban akarod futtatni akkor az első, és a második foglalatba rakj ramot (ezek különböző színüek). Fontos, hogy az elsőbe mindig legyen ram, mert másként nem működik. Jah, és a memóriák ugyanolyan tipúsuak legyenek.
Ha jól tudom még volt valami olyan, hogy ha IDE vinyód van akkor valamit nem kell feltelepíteni az alaplap drivernél, de ezt nem tudom pontosan, hogy hogyan van, mert SATA vinyóm van. Talán más tud róla valamit. -
adam3
aktív tag
Ezen az oldalon ([link]) azt írják lent allul a Miscellaneous résznél, hogy ''Wake up from Keyboard/Mouse''. Vagyis akkor valahogyan mennie kell annak.
Már csak a részletekre kéne rájönni.
-
adam3
aktív tag
válasz
paramparya #530 üzenetére
Mivel a billentyűzetről való indítást kérdezted, és kb 1 hete én kérdeztem, hogy ezt hogyan lehet megtenni, akkor azt mondták, hogy át kell rakni egy jumper-t, és menni fog. Én erre gondoltam.
-
adam3
aktív tag
válasz
paramparya #525 üzenetére
Én kérdeztem meg, de még nem volt időm a suli miatt szétszedni a gépet. Ha szétszedtem, és átraktam, akkor leírom, hogy sikerült-e, és hogy pontosan hogyan kellett eljárnom.
-
adam3
aktív tag
válasz
tupacamaru #506 üzenetére
Semmi reakciót nem vált ki a gépemből ezek után se a billentyű lenyomása...
Úgylátszik, hogy ez a lap akkor nem támogatja ezt a funkciót. -
adam3
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani BIOS-ban, hogy a gép billentyűzetről induljon?? A régi gépemnél ment, de most nem találtam az opciót. Akkor nem lehet megoldani, vagy el van dugva a beállítási lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest