- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi[mf]
aktív tag
hali
nos nekem is ilyen lapom van...gondoltam ezt sejtettétek....az én problémám: az összes ami itt eddig elhangzott kb....nagyjából: a biosba csak újrabekapcsolás után tudok belépni, resettel nem; az fsb-t kb ~230ig bírta stabilan tovább nem....jah és egy nagyon fontos kérés: AKINEK VAN EREDETI DRIVER CD-JE annak megköszönném ha MÁSOLNA EGYET NEKEM,.....namost a lényeg az az hogy, most veszek még egy olyan ramot mint amilyen van, hogy duálban menjenek (hynix - d43 512/400)
A kérésem/kérdésem a következő: 1. megköszönném ha valaki összefoglalná nekem hogy mit kell csinálnom hogy jó legyen minden:
- melyik bioszt rakjam fel? (3000+ E3 venice-em van)
- kérnék szépen valakitől egy eredeti driver cd-t (itt vagyok a mammutban 9-ig akár el is hozhatja ma..)
- a netről letöltött egyébb szoftverek hozzá, mint pl a CoreCenter majdnem teljesen hazavágta a rendszerem....alig bírtam leszedni, tehát: melyik programot ne rakjam fel?
(450es tápom van sztem az elég, de azért majd méricskélek én is)
ha tudnátok segíteni akkor én is írogatom majd a fejleményeket...
előre is köszi az összegzést...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest