Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
guest
veterán
A tom's hardware-n a képminőség pont az MSI 4400-asnál a legjobb az ő kis szubjektív tesztjük alapján...
Azt, hogy sokan azt hiszik, hogy azonos alaplap és vga esetén kevesebb a komp. probléma...hát azt hiszem épp az abit esetében volt ilyen, hogy a kártyájuk pont Abit alaplapban nem ment... -
guest
veterán
Ha hinni lehet a Tom's Hardware féle teszteknek,akkor az Abit a nyerő.Zajszint,és képminőség tekintetében is jobban teljesít a másik (10db)tesztelt kártyánál.Már csak azt nem tudom,hogy lehet Pesten ilyen kártyát normális áron venni.
-
motor
tag
én az abit oldalán (: azt olvastam, hogy most a 4400@ érdemes abitból megvenni, mert hogy iigy meg úgy húzható
mellesleg én így két(három) abit alaplap után nem vagyok lenyűgözve a minőségtől(stabilitás), bár az mx400asom
eddig oké és jól tuningolhatóak -
guest
veterán
Ha az alaplapom Abit, mit eri meg inkabb venni: az Abit Ti4200-asat - igy valoszinuleg kevesebb inkompatibilitasi problema merul fel -, vagy az esetleg jobb minosegu (es raadasul olcsobb) MSI Ti4200asat? Az Inno 20%-kal olcsobb az elozo kettonel. Megeri esetleg ezt megkockaztatni?
-
guest
veterán
A legjobb ár/teljesítményű gef4Ti4200 kártyák közül mi a véleményetek erről? Megéri a márkáért kicsit többet fizetni? Állitólag nagyon minőségi a cucc...
Aktív témák
Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest