Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyesz
aktív tag
Sziasztok !
Egy MSI 785GM-E65 lapom van, tuning Ph II 555BE procival (alá Herr Z). Szépen lehet húzni, 4maggal is megy 3900-at, lehet feljebb is, de nem erőltettem. Aztán az NB-t felvittem 2600-ra, most jönne a HT. Viszont én is észrevettem, hogy melegszik (nem vészes, de nyáron azért csak +10fokkal több lesz) a VGA. 700MHz-et adtam neki eddig. Az a kérdés, hogy nem túlmelegítve, hova érdemes belőni a NB, HT, IGP frekit ?
Ahogy utána olvastam, érdemes kikapcsolni a sideport ramot, és adni a RAM-ból (2x2GB 1333MHz van). Mondjuk 512MB elég vagy 1GB inkább ?
Szeretnék a négy elmenthető bios beállítás közül egyet ilyen grafikus teljesítményre belőni.Van valami bevált kiegészítő hűtés, amivel be lehet segíteni a csövesnek, hogy a VGA (NB) ne melegedjen annyira ? Elég kicsi az a borda, nem tudom mit lehetne rá felfogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Okos Otthon / Smart Home
- Elden Ring
- Autós topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest