Aktív témák

• TXT

őstag

válasz Deep #32 üzenetére

Nem szeretném a topicodat vita (valóban vita, ahol ész érveket ütköztetünk) fórummá tenni, de ha megengeded, reagálok erre! Mivel ez valóban ''használt'' (olykor nem) üzlet, attól még az alku csak addig terjedhet, ameddig az eladó engedi! Ez tény! Ha nem adtad volna 5K-ért, akkor 2 lehetőség maradt volna.
    1.Vagy megeggyezünk magasabb áron, ami mindkettőnknek megfelel, vagy
    2.kiszállok az alkudozásból és más teszi meg az ajánlatát, amit vagy elfogadsz, vagy nem.
    Viszont, ha már megegyeztünk, akkor szerintem az a tisztességes, hogy ehhez tartjuk magunkat.
    Szerintem te sem szereted/néd, ha megegyezel valakivel és mire oda kerül a sor, hogy lebonyolódjon az üzlet, akkor más feltételeket teremt! Ez szimplán csak tisztesség, azt gondolom. Pedig itt a PH-n minden ''tag'' szidja az ''újoncokat'', holott szerintem nem az dönti el, hogy ki tisztességes és ki nem, hogy mióta tag itt és hozzászól-e a többi fórumhoz, amitől ''taggá'' válhat! Én leginkább a Hardver piacot látogatom itt, mert ez a része érdekel, de én nem vagyok tisztességtelen senkivel szemben (mégha le is akartak húzni a jó multkor itt egy topicomban, mert nem adtam el valamit annyiért, amennyiérrt megvették volna, de ez mind1) és amit eladtam, az azóta is működik. Pedig tudom, hogy sose leszek ''PH! addikt'' ha csak a Piacot látogatom, hiába regisztráltattam mondjuk 42éve akár, akkor is ''újonc'' maradok majd!
    Szóval ennyi lenne a véleményem körülbelül.
    RESPECT

Aktív témák