- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Deep
tag
Topic zárható!
-
Deep
tag
Eladó a kari, vagy kisebbre cserélhető...
78 K -
Deep
tag
Hétvégén csak telefonon tudtok elérni: 06/70/215-6849
Jó hétvégét mindenkinek! -
Deep
tag
Jó reggelt Up
-
Deep
tag
Árleszállítás (elvileg az utolsó) :
Új ára a karinak : 78 K
MSI 6800 GT ultra órajelek fölött is simán megy (de minek?
256 MB 256 bit GDDR III memória, dupla DVI , dobozban, minden CD-vel, 9 hónap garanciával.
Holnapig már csak telefonon vagyok leginkább elérhető, azt hiszem ez már elég jó ár egy MSI 6800 GT-nek!!!
Tel.: 06/70/215-6849
Vegyétek, vigyétek! -
Deep
tag
Jó estét uppp!!!!
Csütörtökön nem nagyon tudok felnézni, de telefonszámon elér aki szeretne:
06/70/215-6849
79 K
Üdv -
Deep
tag
Upppp.... ajánlatokat várok
-
Deep
tag
Jó reggelt up!
MSI Geforce NX 6800 GT 256 MB GDDR 3, Dual DVI ------- 79 K -82 K
Kisebb kártyát beszámítok.
Van még két Zalman hűtőm, azt is neki adom valakinek, vagy megtartom, nem tétel!!!! -
Deep
tag
válasz
ABoriginal #47 üzenetére
Sztem hagyjuk már ezt a témát, csak azért hogy fentebb kerülj a ''tituluslistán'' te is nem kell itt ide-oda beszólogatni, köszönöm. Ez a topic nem erről szól, a magyar virtust lehet gyakorolni másik topicban
Köszi, nem kell válaszolni -
ABoriginal
csendes tag
korekt ajánlat minek ?
ugyis tisztesegtelen maradsz es eladod masnak ami már valakinek oda igertel -
Deep
tag
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
MSI 6800 GT 256 MB GDDR 3 256 bit dobozban, játékokkal, sok-sok CD-vel mindennel, 9 hónap garival eladó, kisebb kártyát beszámítok.
Ára: 79-82 K ajánlattól függően
Van még 2 db Zalman VF 700 CU coolerem -
Deep
tag
Up, és eladó minden, tehát a Zalmanok, és a videókari is... vegyétek vigyétek
-
Deep
tag
Áresés következik
Új ára: lement a lélektani 80 alá, tehát 79 K , és kb. itt lenne a legalja is , úhogy vegyétek, vigyétek.
Kisebb kártyát még mindig beszámítokPCI-E-t.
-
Deep
tag
Jó reggelt mindenkinek, itt egy jó kis kártya és még ez az ár mindig alkuképes picit
Kisebb kártyát beszámítok. -
Deep
tag
Kisebb kártyát, leginkább atit beszámolok, sőt így lenne a legjobb nekem is
84 K -
Deep
tag
A kártya új ára : 85 K vegyétek , vigyétek, mert tényleg jó ez a kártya.
-
Deep
tag
-
Deep
tag
Jó reggelt !
Még eladó egy jó kis 6800 GT
-
TXT
őstag
Nem szeretném a topicodat vita (valóban vita, ahol ész érveket ütköztetünk) fórummá tenni, de ha megengeded, reagálok erre! Mivel ez valóban ''használt'' (olykor nem) üzlet, attól még az alku csak addig terjedhet, ameddig az eladó engedi! Ez tény! Ha nem adtad volna 5K-ért, akkor 2 lehetőség maradt volna.
1.Vagy megeggyezünk magasabb áron, ami mindkettőnknek megfelel, vagy
2.kiszállok az alkudozásból és más teszi meg az ajánlatát, amit vagy elfogadsz, vagy nem.
Viszont, ha már megegyeztünk, akkor szerintem az a tisztességes, hogy ehhez tartjuk magunkat.
Szerintem te sem szereted/néd, ha megegyezel valakivel és mire oda kerül a sor, hogy lebonyolódjon az üzlet, akkor más feltételeket teremt! Ez szimplán csak tisztesség, azt gondolom. Pedig itt a PH-n minden ''tag'' szidja az ''újoncokat'', holott szerintem nem az dönti el, hogy ki tisztességes és ki nem, hogy mióta tag itt és hozzászól-e a többi fórumhoz, amitől ''taggá'' válhat! Én leginkább a Hardver piacot látogatom itt, mert ez a része érdekel, de én nem vagyok tisztességtelen senkivel szemben (mégha le is akartak húzni a jó multkor itt egy topicomban, mert nem adtam el valamit annyiért, amennyiérrt megvették volna, de ez mind1) és amit eladtam, az azóta is működik. Pedig tudom, hogy sose leszek ''PH! addikt'' ha csak a Piacot látogatom, hiába regisztráltattam mondjuk 42éve akár, akkor is ''újonc'' maradok majd!
Szóval ennyi lenne a véleményem körülbelül.
RESPECT -
Deep
tag
Igen, ez nem volt túl tisztességes, de sztem az sem teljesen, hogy lenyomtad 5 eFt-ra az árat amikor többet ér nem is kevéssel... és mivel sajna ez használt üzlet, itt az alkudozás nagy úr, és 40%-kal több cash-ért még kicsit ''tisztességtelen'' is lesz az emberből
Bocs.
Maradok tisztelettel feléd is -
TXT
őstag
Bocsánatot kérek az OFF-okért, de megemlíteném, hogy a PH-n mindenki szidja az ''újoncokat''! És a tagokkal és egyéb titulusokkal bíró PH tagokkal mi a helyzet? Ők bátran lehetnek tisztességtelenek? Vagy csak akkor számít ez, ha ők vennének mástól és esetleg őket próbálják átejteni, megrövidíteni?
Mégegyszer Bocs az OFF-okért!
UP a topicnak a jó cuccokért! -
-
Savanya
addikt
2db-ért 5eft ???? Memoborda ??? VF700-CU-ért csak ennyit ---- Alcu 1 db is kb. ennyiért megy el memobordával ..
[Szerkesztve] -
Deep
tag
Persze lehet alkudozni
picit
-
TXT
őstag
Ezek közül vmit mondjuk?
Bővebben: link -
Deep
tag
És egy link:
[L] http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=623 [/L] az enyém is ilyen, csak zöld nyákos ref. -
Deep
tag
Jah igen és adok hozzá ajándékba egy Zalman VF 700 CU-t, nem ez volt, illetve van a karin, ez csak kimaradt egy korábbi SLI-s rendszerből.
Kisebb kártyát beszámítok.... -
Deep
tag
Szóval jó áron megválnék tőle:
NX 6800 GT T2D256 MB DDR3 Dual DVI, dobozában, mindennel gari még 2006. májusig van rá Gianninál.
Szerintem nagyon jó kis kártya, húz mindenben, még CS-ben isAzért adom el, mert nem játszok annyit, szükségem van a pénzre, és év végén azt hiszem veszek egy 7800 GTX félét
Ára: 89 K indulásnak
Szintén nem várom a nem építő jellegű kritikákat.
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest