- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Ebben a pillanatban túrtam freemailt! :)
Egyébként végigtúrtam a netet és annyi derült ki a sis-től hogy a harmadik negyedévben a Sis655FX jelzésű chipset támogatja majd a 800-as fsb-t.Az x-86 tesztje is arra jutott amire Kheopsz vagyis 180-as fsb-nél megállt a tudomány.
Milyen is az a lap pontosan mert a gyártó szerint sem támogatja a C-s procikat(persze ez nem gond ha fsb-vel bírja) csak éppen sehol sem akadtam olyan információra ezen az egy helyen kívül hogy megy benne mégis!
De ha Kheopsznak van lehetősége akkor tesztre fel!
Legfeljebb el leszünk küldve az ötleteink miatt! :) -
erdoke
titán
Nem, Keopsz az egyik házigazda próbálta egy szorzózár nélküli 3,0C-vel, de 180 fölött már nem volt stabil. Mármint a 8SQ800.
Nekem csak most jön a C-s procim, nem tudtam kipróbálni, így 875-ös lap is kellett. Kár érte.
Azt mondod, viszi a 260 körüli FSB-t is? Zannya, azt még a 7205 se viszi. -
erdoke
titán
Úgy érted, hogy SINXP-d van, és viszi a 2,4C-t? Ha igen, ez talán bátorító a topicindítóra nézve. Tuningot is bír 200 fölött? Meddig? Milyen RAM-okkal?
Egyébként én is csak azért adtam el, mert jött egy kis extra zsozsó, amit procira költhettem. Így lett B->C csere lappal együtt. -
erdoke
titán
Nem rémlik, hogy MSI állított volna ilyet. Gigabyte SiS655-ös lapjáról már állította a gyártó, hogy próbálta, és neki ment, de MSI-ről nem hallottam.
Kérj kölcsön egy C-s procit, aztán számolj be a tapasztalatokról, én is kíváncsi vagyok. Bocs, ha nem tudtalak megnyugtatni. :( -
gida27
csendes tag
Beleakarok rakni egy 800Mhz/FSB/ procit .Szeretném tudni ,hogy
müködni fog benne egyáltelán???????????
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest