- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bbalint4398
üzenetére
Nem kell minden kérdésnek új topicot nyitni. Használd legközelebb a keresőt Outlook topic megtaláláshoz: [link]
Ezt a topicot lezártam.
-
bbalint4398
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott-e valaki a következő problémával. Outlook 2013-ban IMAP-os postafiók üzemel. Ki lett a postafiók exportálva PST-be, és mikor visszacsatolásra került (mint archiv fiók), nem látszanak a levelek. A létrehozott belső mappák igen, az olvasatlan levelek jelölve vannak, de bármely mappára állsz semmit nem listáz. A PST mérete is megfelelő. A scanpst nem jelzett hibát. Kipróbáltam a visszacsatolást másik 2013-as outlookot futtató gépen, ott sem jó. A másik gépen is exportáltam a saját fiókját, az sem jelenik meg rendesen a visszacsatolás után. Van erre valakinek valami ötlete, esetleg megoldása? Köszönöm!
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest