Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Valaki villanyozzon már fel, hogy akkor most mi van?
Én eskü nem értem ezt a befejezést és nehezen kapcsolom össze a dolgokat az első évaddal. Tudom, hogy bekérték a 3. évadot, de így befejezni egy évadot....eléggé nagy pofátlanság. Vagy lehet én feszülöm túl, de miután megnéztem, csak lestem ki a fejemből és semmit sem értek
.Eliott hackjét értem az E-corp ellen, hiszen köze volt a apja halálához. Tyrell beszállását is értem, mert nem lett CTO és - talán - ez a bosszúja, hogy széthackelik Eliott-al az egész E-corp-ot és ezzel összedőljön az egész gazdasági rendszer. Vagy valami ilyesmi. De csomó mindent továbbra sem értek. Dark Army, White Rose, Angela szerepe mi az egészben stb. Rengeteg kérdésem lenne, de magam sem tudom megfogalmazni mi lenne az
.Egyébként továbbra is tartom, hogy az évad első 6 részét nem kellett volna így elnyújtani, mert voltaképpen kaptunk 3, max. 4 részt, ami tényleg érdekes volt. Várom a 3. évadot, mert kiváncsi vagyok mi lesz a folytatás, de azért ez a 2. évadot nehezen tudom megemészteni, meg kicsit megbocsájtani.
Szóval, ha van valakinek valami jó teóriája, hogy mégis mi a bánat volt ez a 2.évad - úgy összeségében - az ne tartsa magában
.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Star Trek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honda topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.