Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Valaki villanyozzon már fel, hogy akkor most mi van?
Én eskü nem értem ezt a befejezést és nehezen kapcsolom össze a dolgokat az első évaddal. Tudom, hogy bekérték a 3. évadot, de így befejezni egy évadot....eléggé nagy pofátlanság. Vagy lehet én feszülöm túl, de miután megnéztem, csak lestem ki a fejemből és semmit sem értek
.Eliott hackjét értem az E-corp ellen, hiszen köze volt a apja halálához. Tyrell beszállását is értem, mert nem lett CTO és - talán - ez a bosszúja, hogy széthackelik Eliott-al az egész E-corp-ot és ezzel összedőljön az egész gazdasági rendszer. Vagy valami ilyesmi. De csomó mindent továbbra sem értek. Dark Army, White Rose, Angela szerepe mi az egészben stb. Rengeteg kérdésem lenne, de magam sem tudom megfogalmazni mi lenne az
.Egyébként továbbra is tartom, hogy az évad első 6 részét nem kellett volna így elnyújtani, mert voltaképpen kaptunk 3, max. 4 részt, ami tényleg érdekes volt. Várom a 3. évadot, mert kiváncsi vagyok mi lesz a folytatás, de azért ez a 2. évadot nehezen tudom megemészteni, meg kicsit megbocsájtani.
Szóval, ha van valakinek valami jó teóriája, hogy mégis mi a bánat volt ez a 2.évad - úgy összeségében - az ne tartsa magában
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Revolut
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.