Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Talán mintha régen lett volna ilyen ''fícsör'' az iRiver-ekben is, de egy idő után kifelejtették belőle, mert baromság.
pl.: Én nem tudok ezzel a lejátszóval zenét átvinni a havernak, de azt hogyan akadályozza meg, hogy CD-n ne vigyem át ugyanazt. Aztán ott van a másik ''oldal'': hol tudja azt megakadályozni, hogy én orba-szájba töltsek le kalóz (!) MP3-kat és rátöltsem a készülékre. Tudom, hogy az utóbbi két kérdés amolyan költői kérdés, mert ezt úgysem lehet megoldani. Az egésszel csak azt akartam jelezni, hogy mennyire felesleges -- és adott esetben (ha mégsincs meg az a bizonyos szám a gépen) -- mennyire idegesítő ez a fícsör. -
[w]
őstag
eddig még csak az mpio esetében hallottam erről a fícsörről. ha belegondolunk tulajdonképpen semmi jelentősége nincs. én ha cserélem a tartalmat, akkor úgyis újraformázom a memóriát és tiszta lappal kezdem a letöltögetést. ezzel nemcsak egy felesleges lépést hagyok ki, de időt is spórol nekem a szerkezet!

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest