Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
válasz
MichaelRaven #1668 üzenetére
Szia!
Persze,volt már hogy 5 hetet vártam egy termékre.
Sajnos a pontos ok nehezen kideríthető,bonyolult a szállítási lánc.
DE nekem még soha semmi nem veszett el,bármit rendeltem.
Egy hónapig szvsz várj,kérdezd az eladót,és mindig regisztrált postával rendeljél! -
rakal
senior tag
válasz
MichaelRaven #1647 üzenetére
Hello!
Magáról a készülékről elég nehéz nyilatkozni,ui. ha megveszed Te leszel az első Mo-i tulajdonos
Az a kérdés,mire szeretnéd főleg használni a készüléket.
Ha játszani is szeretnél,akkor ok.
Ha HiFi freak,movie fan vagy,akkor inkább komolyabbat érdemes venni
(Ramos T13 FHD,Ainol V9000HDA etc.) -
rakal
senior tag
válasz
MichaelRaven #1618 üzenetére
Szia!
A HOD teljesen megbízható.
Amit még tudok ajánlani az a Dealextreme,szintén teljesen korrekt.
Széles választékot találsz a www.alibaba.com-on is,de rengeteg kínai wholesale e-bolt van,náluk ezek szerint egy virágzó üzletág.
Egyebekben az ebay-en sem volt soha semmi gondom a hongkongi eladókkal,pedig onnan is rendeltem egy csomó dolgot. -
azbest
félisten
válasz
MichaelRaven #1619 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
MichaelRaven #1619 üzenetére
Igen, többen is rendeltünk már onnan. 'Gift' megjelöléssel jön, kicsi az esélye, hogy megvámolják... ha mégis, akkor az áfa amit rászámolnak a több.
"Language Support English, Chinese, Russian, Korean, French, Spanish, Polish, Itailan"
Alapból lehet, hogy kínaira van állítva, de a menüben meg lehet találni a nyelv változtatást, ha más nem youtube-on
Kenand fórumtársnak van több tapasztalata többféle készülékkel, például van olyan típus amit magyar nyelvűre fordított és az a magyar ékezetes feliratokat is szereti. -
rakal
senior tag
válasz
MichaelRaven #1614 üzenetére
Sajnos Mo-n nem nagyon érdemes MP5 lejátszókat venni,2-3 generációval korábbi termékeket forgalmaznak horror árakon.
Hong Kongból ugyanennyi pénzért korszerű készüléket vehetsz,akár 4,3,ill. 5 collos képernyővel.
Az általad felsorolt készülékek egyébként nem rosszak,ha fontos a gyors szállítás,magyar nyelvi támogatás,akkor vágj bele.Az Alcor és a Wayteq is megbízható márka. -
azbest
félisten
válasz
Hát nézz ködül itt esetleg, be lehet állítani szűrési feltételnek az árat és a képernyőméreteket ami érdekel: [link]
egyiket sem ismerem -
ZsHUki
csendes tag
válasz
sajnos az itthon kapható cuccokat még annyira sem ismerem mint a kínaikatak. Mondanám h semmiképpen sem ajánlom h ennyi pénzért ilyen terméket vegyél, mikor a HOD-on ennyi lóvéért mit kaphatnál, de ha eldöntötted az itthoni rendelést akkor nem győzködlek.
Csak benéz majd a közeljövőben vmelyik guru és ad választ az itthon kapható termékekről, de mostanában kicsit lelassultak itt az események
-
MichaelRaven
csendes tag
válasz
MichaelRaven #1138 üzenetére
Helló.
Ha van rá garanciád, vagy visszavételi papírod, vidd vissza a boltba.
Ha nem veszik vissza vagy nem javítják meg, érdemesebb szakemberhez(szerelőhöz) vinni.
De ha drággáb a javítása, akkor dönts el, mit szeretnél vele csinálni, mert ne túl jó egy mp4 média nélkül.én használd pendrive-nak használnám
. De te döntöd el
. bye
-
woodpaul
őstag
válasz
MichaelRaven #1123 üzenetére
Köszi.
Sajnos vettem már egy WayteQ P10 vackot, ma viszem is vissza gariba.
De eDigitalnál nem tudom, hogy ugyanezért az árért (13 ezer) kaphatnék-e jobbat... -
rakal
senior tag
válasz
MichaelRaven #1123 üzenetére
A félreértések elkerülésére:a Pixmania nem magyar cég,a garanciával lehetnek gondok.
Csak azért mondom,mert én már rendeltem tőlük,és a csomag Németországból jött meg.
redbullinger:
Ha újra kezdhetném,most ezt venném(de már van több ilyen készülékem is...):
[Gemei HD693T HD Player Touch Screen TV Out OTG - 8GB]
108 dollárt gondolkodás nélkül megér... -
salieri.
őstag
válasz
MichaelRaven #1010 üzenetére
szia! az egy masik nevu user volt nekem nem volt soha albacomp lejaccom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest