Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Garco

csendes tag

válasz zsocaozd #127 üzenetére

Én gyűröm egy ideje a Sanyo HD2-t... A http://www.flickr.com/photos/k-l-z/ oldalon most csak pár kép van fenn egy dobogókői kirándulásról, de mondhatom, hogy teljesen meg vagyok vele elégedve. Beltéren persze kicsit zajosodik a kép, de épp 7végén jöttem rá, hogy ha az ISO-t állítgatom akkor szó szerint eltűnik a zaj!! :) Van 1 képem ami ablakkal szemben, szobában lett fotozva: auto iso-n zajos, de levettem 200-ra és tökéletes lett - szerintem. Majd feltoltom a két képet a flickr-re, meg lehet nézni.
    A másik dolog, hogy 10*13-as fényképnyomtatásban teljesen jó az összes fotóm, sőt egy kültérim, amit A4-esben nyomtattam ki a R...mann-nál, gyönyörű lett!
    Mellesleg nem néztem meg az Aiptek képeit, szóval lehet szebb, meg jobb, de egy Sanyo HD2 kamera azért vagányabban hangzik :)
    Utolsó megjegyzés: tesztképnek nem szabad - szerintem - 100%-ban hinni, mert azok akik a gépeket tesztelik gondolom már csináltak pár képet és ismerik a beállítás, fény, stb problémákat, szóval valószínűleg szebb, jobb képet tudnak fotózni vele, mint pl én, aki amatörként veszi meg a masinát. :)

Uff, én beszéltem :)

Új hozzászólás Aktív témák