Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garco
csendes tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Én gyűröm egy ideje a Sanyo HD2-t... A http://www.flickr.com/photos/k-l-z/ oldalon most csak pár kép van fenn egy dobogókői kirándulásról, de mondhatom, hogy teljesen meg vagyok vele elégedve. Beltéren persze kicsit zajosodik a kép, de épp 7végén jöttem rá, hogy ha az ISO-t állítgatom akkor szó szerint eltűnik a zaj!!
Van 1 képem ami ablakkal szemben, szobában lett fotozva: auto iso-n zajos, de levettem 200-ra és tökéletes lett - szerintem. Majd feltoltom a két képet a flickr-re, meg lehet nézni.
A másik dolog, hogy 10*13-as fényképnyomtatásban teljesen jó az összes fotóm, sőt egy kültérim, amit A4-esben nyomtattam ki a R...mann-nál, gyönyörű lett!
Mellesleg nem néztem meg az Aiptek képeit, szóval lehet szebb, meg jobb, de egy Sanyo HD2 kamera azért vagányabban hangzik
Utolsó megjegyzés: tesztképnek nem szabad - szerintem - 100%-ban hinni, mert azok akik a gépeket tesztelik gondolom már csináltak pár képet és ismerik a beállítás, fény, stb problémákat, szóval valószínűleg szebb, jobb képet tudnak fotózni vele, mint pl én, aki amatörként veszi meg a masinát.
Uff, én beszéltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van 1 képem ami ablakkal szemben, szobában lett fotozva: auto iso-n zajos, de levettem 200-ra és tökéletes lett - szerintem. Majd feltoltom a két képet a flickr-re, meg lehet nézni.