Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
frenzy.cs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy olyan gondom, hogy régebben vettem egy MP4-et, és elromlott a firmware-ja... Akitől vettem szóltam neki, de nem akar küldeni újat, és még csak egy működő firmware-t sem. Így már lassan 4hónapja itt állok az én kis MP4-emmel, és nem tudok vele mit csinálni, maximum adathordozásra használom.
Abban kéne segítség, hogy ha valakinek van egy ugyan ilyen lejátszója, vagy ismerősének, akkor arról szedje le nekem a firmware-t, és küldje el, mert hihetetlen hogy 20eFt-ot csak így kidobtam az ablakon.
Itt van egy kép a lejátszóról:![[kép] [kép]](http://bolthely.hu/kepek/mp4lejatszo/00012.jpg)
Tényleg nagyon kéne a segítség, vagy ha tud valaki olyan oldalt, ahol erre a típusu lejátszóhoz müködö FW, azt is megköszönném, mert már nagyon kétségbe vagyok esve.
(az s1mp3.org-on is már kerestem, de ott sincs)
Előrre is köszönök minden segítséget.
Üdv,
frenzy
Aktív témák
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest