Hirdetés

Aktív témák

• dudli

csendes tag

Hi! Tulajdonképpen mi a különbség az egyes h-md modellek között? Mert a Sony nagyon szűken adja a specifikációkat. Valaki tudna nekem küldeni olyan felvételeket, amit hi-md-vel készített? Afféle tesztet, érdekel a pcm, hi-sp, hi-pl. A többi nem. :))

Egyébként azért md, mert szépen vesz fel. Én még nem láttam mp3 felvevőt ami szépen vet volna fel. Nekem is van vincsis, de még a vonal bemenetről is katasztrófa amit csinál, hiába viszonylag magas bitrátával tömörít. Az md ahoz képest zseniális. Más kérdés, hogy egy kézileg legyártott mp3 tud jobb lenni az Atrac-nál, de ha az ember saját maga vesz fel (zenél, efekteket gyűlyt, konferencián van, ...), akkor az md ver minden felvevőt. Persze ehez profi mikrofon kell, most vettem külföldről egy ICM-MS957-es mikit. Na a hazánkban kapható 907 nekem mindíg gyanus volt, pedig istenítik. Nekem nem tetszett, állatira torz ha az ember kicsit nem figyel oda, és elég gyenge a frequencia tartománya. Azonban a 957 nagyságrendekkel jobb, igaz háromszór annyiba kerül. :((

Az nagyon érdekel, hogy pcm-be hogy vesz fel a hi-md. Ha már beruháznék olyanra, én biztos wav-okat vennék fel. De még hi-md lemezt nem láttam egyetlen boltban sem, a 28 perc pedig ritkán elegendő. De gondolom abszolult jó a hi-sp is.

Aktív témák