Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
REAL WORLD
tag
Sziasztok!
Kb 1 éve kaptam ajándékba egy 128 MB-s MP3 lejátszót. Eddig semmi gond nem volt vele, de kölcsön adtam a nővéremnek, mert elutazott és a vonaton szeretett volna zenét hallgatni. Amikor visszaadta, akkor nem működött. Azt mondta, hogy bedugta, másolt rá és kihúzta. Szerintem túl hamar húzta ki és nem is úgy, ahogy kellett volna. A lényeg az, hogy most nem működik. Ha bekapcsolom, akkor a kövi üzenet jelenik meg: ''Error! Reformat'' és még 1-2 ''szemét'' a kijelző alján. Ha bedugom a gépbe, akkor felismeri, a Total Commanderben is megjelenik, de ha rákattintok, akkor nem létezik. Nem tudom formázni. Mit lehet vele kezdeni? Azt ki tudtam hámozni, hogy Sigmatel chip van benne (STMP3410L), de a Sigmatel honlapján azt írják, hogy bővebb infóért keresse fel az mp3 lejátszó gyártóját. Azt persze nem tudom ki, mert sehol sincs leírva. Este lehet, hogy tudok 1-2 képet linkelni a kütyüről, de nem biztos, hogy ma meg tudom csinálni. A kérdésem pedig az lenne, hogy van-e rá remény, hogy valaha tudom még használni? Szoftveresen meg lehet-e csinálni? Vagy itt a chip sérült és azt kellene cserélni? Ha utóbbi, akkor hol lehet alkatrészeket beszerzni Bp-en? Mi kellene hozzá? Várom a válaszokat!
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest