Hirdetés

Aktív témák

• REAL WORLD

tag

Sziasztok!

Kb 1 éve kaptam ajándékba egy 128 MB-s MP3 lejátszót. Eddig semmi gond nem volt vele, de kölcsön adtam a nővéremnek, mert elutazott és a vonaton szeretett volna zenét hallgatni. Amikor visszaadta, akkor nem működött. Azt mondta, hogy bedugta, másolt rá és kihúzta. Szerintem túl hamar húzta ki és nem is úgy, ahogy kellett volna. A lényeg az, hogy most nem működik. Ha bekapcsolom, akkor a kövi üzenet jelenik meg: ''Error! Reformat'' és még 1-2 ''szemét'' a kijelző alján. Ha bedugom a gépbe, akkor felismeri, a Total Commanderben is megjelenik, de ha rákattintok, akkor nem létezik. Nem tudom formázni. Mit lehet vele kezdeni? Azt ki tudtam hámozni, hogy Sigmatel chip van benne (STMP3410L), de a Sigmatel honlapján azt írják, hogy bővebb infóért keresse fel az mp3 lejátszó gyártóját. Azt persze nem tudom ki, mert sehol sincs leírva. Este lehet, hogy tudok 1-2 képet linkelni a kütyüről, de nem biztos, hogy ma meg tudom csinálni. A kérdésem pedig az lenne, hogy van-e rá remény, hogy valaha tudom még használni? Szoftveresen meg lehet-e csinálni? Vagy itt a chip sérült és azt kellene cserélni? Ha utóbbi, akkor hol lehet alkatrészeket beszerzni Bp-en? Mi kellene hozzá? Várom a válaszokat!

Aktív témák