Aktív témák
-
cath555
csendes tag
Na most több dologra egyszerre:
1) ár/érték-arány: megbukott a gondolkodásom, ha három darab zsinórban egymás után meghol, bármi legyen is írva a műszaki adatlapra.
2) valóban nem számít, ki mit mond, mik vannak a technikai paraméterek papírján, ki mit mesél: én is minden műszaki kütyü előtt fórumokat olvasok, legyen az mobiltelefon, digit. fényképező, vagy mp3-lejátszó. Eddig még nem jártam pórul.
3) Valóban érdemes a saját véleményünket is leírni, én pl. a saját hozzászólásom előtt Traxdatáról magyarul nem sok kritikát találtam, és nem lehúzni akartam a TD-t, hanem azt akartam (többek közt), hogy ezeket a potenciális következményeket is ismerje mindenki, mielőtt beleszeret a formás jószágba. (Valóban, szerintem ritka szép, különösen élőben: olyan, mint ha alu lenne, de műanyagBAN benne, úgyhogy sose karcolódik, nem kopik le a felirat, --> ez mondjuk rácáfol arra is, hogy utólag nyomták volna rá...)
4) Pistinek: örülnék, ha majd megosztanád velem, mi a következő típus, ami ezek szerint közös céljainknak megfelel, mert őszintén, heteket, hónapokat kerestem. Köszi!
ON:
5) bwoay: igaz, 1 GB fix memo már elég. Kevés ilyet találtam eddig, azért siklottam át felettük. És igen drágák -- ez az a kategória, amit már a HDD-sek kapacitásával hasonlítok össze. Fajlagosan is, és SD-kártya árához mérten is igen drága ketyerék..
Megnéztem a kütyüket, amire Te is akarsz cserélni. De ha már 1 GB -nem emlékszem pontosan- 70-80E Ft, akor miért éri meg egy HDD-s lejátszóhoz képest?
Ha már így állunk - látom, egy 50-est mindenképp rá kell szánjak (Mpio FL300 az első, ami utamba került), hát rászánok 65-70-et, és van 20 GB. Vagy azzal megint kategóriát ugrok - lefelé? Olvastam a HDD-s lejátszók sokkal érzékenyebb mivoltáról (wincsi-->mozgó alkatrészek), na meg nagyobbak is, ezen túlmenően van valami minőségi ugrás a flashmemóriás lejátszókhoz képest (az ár alapján lefelé..)?
Nem az számít, hogy hányan esnek tőle hasra a buszon - nem szoktam kütyüket villogtatni. A ''kategóriát'' úgy értem, hogy abszolút megbízható ketyerét szeretnék, amely valóban ki is szolgálja azt az 1-2-3 évet, amíg a garancia tart, már ha én megteszem a magamét és védem, óvom. De igenis bírjon ki 1-2 év napi több órás használatot. És ha lehet, ne legyen hótkarcos, lepusztult se hetek alatt, normális használattal. -- Vagy Neked egyszerűen nincs szükséged 20 GB adatra, ezért nem játszik a HDD-s?
Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest