Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szerviz topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
Az a gond, hogy mac-en vagyok. Ugyan találtam leírást, hogy miként lehetne mac-en keresztül megcsinálni ezt a kernel modot, de ez még bonyolultabbank tűnik, mint Win-en keresztül. Továbbra is várom olyan jelentkezését, aki tudna nekem ebben segíteni itt Budapesten.
Tetszik nekem ez a lejátszó, szívesen használnám egy ilyen moddolt kernellel. -
esfrost
tag
Sziasztok! Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy megfelelő helyen kérdezem ezt, ha nem, akkor kérném az Admint, hogy irányítson tovább, hogy hol tegyem fel a kérdést, és törölje a hozzászólást innen.
Vásároltam egy FiiO X5III lejátszót. Látom, hogy elérhető hozzá moddolt kernel (https://kernelmods.com/?fbclid=IwAR373-gZA40AdiMmQENFaWy5LRnr3-oF_GOZcDDMHihLNaT2ddwaySsvUtE#stable_x5iii_ck). Kérdezném, van itt olyan, aki fel tudna nekem rakni a lejátszómra egy ilyen kernelt, teljesen lefrissíteni beállítani? Teljesen őszinte leszek, egyáltalán nem értek ehhez, viszon rettentően tetszik, amiket írnak róla. Szívesen kipróbálnám. Budapesten vagyok helyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro szép állapotú
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest