Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Hali!
Valaki ajánlana valami jó mp3-at olyan 15körül de inkább alatta?
Köszönet!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Linkelnél egyet ha megkérlek valami megbízható boltból jó áron? Vagy google??
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Akinek van Sansa Fuze meséljen már róla. Még az Ipod-okban (főleg touch) gondolkodtam de nemtudom azok mennyire jók! Ennél a Fuze-nál van jobb amúgy hasonló árban?
Köszönet!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Hali! A Sony NWZ-E453-ről tudtok valamit? Ez jó féle?
-
freelanced
addikt
Érintős? Úgytudom az nyomógombos!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Hali! Ez: SonyNWZ-E453 vagy ez: Sandisk Sansa Fuze + jobb? Hangminőségben, kezelhetőségében stb.?
-
freelanced
addikt
Valaki mondana pár szót a Clip+ illetve a Fuze+ modellről? Zavaró az érintőképernyő?
-
freelanced
addikt
válasz themebuilder #16320 üzenetére
Ebben az esetben milyen lehetőségeim vannak hasonló árban? Ki mit ajánl? Várom az ötleteket
Microsoft Zune 8gb milyen??? Hangminőségre stb???
Nagy Köszönet!!!![ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Hali! Honnan lehet most beszerezni a lejátszókat? Mert úgy látszom most szünetel Slownz árusitása.
-
freelanced
addikt
Üdv! Kicsit off de segítsetek már légyszi. Létezik olyan topik ahol az Ipodhoz hasonló mp4-ekkel/média lejátszókkal foglalkoznak? Szóval amin már van kijelző meg ilyesmi. Vagy azt is itt kell megvitatni? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Igen köszi ezt én is megtaláltam. Akkor próbálkozok itt ha nem gond, ha igen töröljétek nyugodtan! Igazából engem egy iPod Touchoz esetleg az új Nano-hoz hasonló lejátszó érdekelne, csak mint tudjuk azok drágák és még csak FLAC-ot sem játszanak le szóval nem opció semmiképp. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e mondani olyan modelleket ami hasonló hozzájuk és tényleg jó cucc. Egyelőre a Creative-okat nézegettem de abból sem tudtam eldönteni melyik mert annyi van. Szóval ha írnátok párat és megindokolnátok, hogy miért az azt megköszönném! Egyelőre max. (+-) 30.000 forint de inkább kevesebb (igazából olyan 20 körül szánnék rá) de attól is függ mit nyújt a cucc! Nagyon köszönöm!
-
freelanced
addikt
Köszi a tippeket! Ez milyen? Csak mivel most nagyon olcsón hozzá lehet jutni, persze ha meg tudom rendelni innen.
Nálunk vagy 60 ezer a cucc.
És elvileg ingyen kihozzák. Még a GPS-es cucc is csak 25e.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz Slownz #17600 üzenetére
Üdv! Én is ezt hittem de nem. 79 euró felett ingyenes a szállitás. A GPS-es is csak 25e forint kb. és ingyen hozzák ott van köztük Magyarország is 3-9 nap!
Nézd itt: http://en.store.creative.com/faq.aspx?page=3#20
És ott "How do I qualify for free shipping"Illetve ha kosárba rakom ott is ki lehet választani hogy free shipping->Hungary
Őszintén én se nagyon hittem a szememnekÉs régiónak Európát adtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
freelanced
addikt
Köszi a segítséget! Lehet, hogy megér egy próbát, bőven van olyan mint egy olcsóbb androidos mobil régebben sok volt a rezisztiv
GPS meg minden csak nem lehet olyan rossz ennyiért (FLAC-ot is visz) már csak az a kérdés mennyi ideig bírja...Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
Amúgy valakinek van tapasztalat a Galaxy Wifi 5.0-val? Mármint van rá esély, hogy elférjen a zsebemben és ne nyomjon nagyon? Mivel elég necces lenne külön táska egy "mp3"-nak
-
freelanced
addikt
Üdv! Erről mit lehet tudni: [link]
Mik a tapasztalatok? Köszi!
-
freelanced
addikt
Értem. Azt hallottam, hogy a Galaxy S Wifi 4.2 sokkal gagyibb mint az 5.0 sőt egyenesen rossz a hangja. Igaz ez?
-
freelanced
addikt
Amúgy ezekhez képest hol helyezkedik el egy iPod? Miért nem raknak végre bele Flacot? Azt értem, hogy miért nem bővithető...
Azt kéne megtudni, hogy a Samsung Galaxy Wifi-k közül melyikben van ugyan az a jó chip mint a sima Galaxy S-ben. MErt valamelyikben az van.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Mert ha van valakinek ezüst, Philips Muse írja már le mit gondol a hangminőségről egy iPodhoz, illetve a Sansa-hoz képest. Köszi!
-
freelanced
addikt
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a most piacon levő Samsung Galaxy Wifi-k közül (3.6, 4.2) van valamelyikben, jó hangchip? Lehet jó hangminőségre számítani? (Elvileg a régi 5.0-ban jó féle volt)
Másodjára azt, hogy az aluházas Philips Muse hangzásban, felér a Sandisk Sansa Clip+-al?
Egyelőre ennyi, és köszönöm!
-
freelanced
addikt
válasz PofaJenö #17638 üzenetére
Á, nagyon köszi!
De akkor elvileg a 3.6 meg a 4.2 még Wolfsonos. Már csak az a kérdés, hogyWolfson Microelectronics WM1811 (4.2)
Wolfson Microelectronics WM8994 (3.6)Melyik jobb a kettő hangchip közül? Illetve ezek felérnek akkor elvileg hangzásban a Clip+-al ezek a Wolfson chipek? Nagyon köszi hasznos kis link!
II.
Értem, de akkor elvileg ezek a Wolfson chipek nem rosszak annyira. Sehol sem találom mi dolgozik ebben a Muse-ban biztos valami Philips cucc.[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Hello! Gondolkodom rajta, hogy beszerzek egy jobb fülest viszont ahhoz kell valamilyen lejátszó is. Milyen lehetőségek vannak 20-50 ezerig? Tudom, hogy ez így tág, de ha nem muszáj nem veszek drágát.
Köszönöm előre is!
-
freelanced
addikt
-
-
freelanced
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek!
Igazából megmondom őszintén, nekem valahol a DX50 és a Clip+ között kéne valami, lehet, hogy tényleg a Cowon lesz a nyerő. Egyébként csak kíváncsiságból de mondjuk egy iPod Touch ezekhez képest hol van hangminőségben?
Esetleg tudsz mutatni konkrét helyet is ahonnan meg tudom rendelni? Mármint konkrét eladót aki megbízható, vagy ahonnan te vetted?
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
válasz NoOne1976 #24547 üzenetére
Hello!
Nekem úgy tűnik, hogy ott most jó áron van, érdemes megvenni, de csak a 14 ezrest. Ha megnézed a memóriakártyákat láthatod, hogy 5 ezerért elég jó minőségű 16 GB-os micro sd kártyát tudsz venni. Máshonnan és olcsóbban tudtommal nem nagyon szerezhető be legalábbis itthon. És ha jól tudom nem nagyon olyan van 20 ezer alatt ami vetekszik ezzel a kis lejátszóval hangminőségben. Illetve a bővíthetősége is elég jó hiszen például a Sony lejátszóinál fix a tárhely mérete. Talán ennek a legjobb az ár/érték aránya.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest