Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz silboy #26490 üzenetére
kéz alól vettem, 7000 körül volt, pár éve, de asszem lealkudtam belőle egykét sörnyit, mert érte kellett autoznom Bp.-ről Szigetszentmiklós alsóra (vagy felsőre )
Nemmondom, hogy ez mindenkinek áll, de akár új, akár refurbished Clip+ szerintem kis türelemmel most is található a világhálón
Én egy Cowon S9, 32 gigás változatot nyúzok 2010 óta, még mindig több mint 40 óra zenelejátszást tud egyetlen feltöltéssel és nagyon kulturált hangja van.
A Sansa Clip+ amolyan napi használatú kiváltás volt, vonatra, BKV-ra, mert olyan kis aranyos és jóhangú társ.
Csak a kijelző olvasásával vannak gondjaim, fel kell tennem a távplbalátókészólékem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 8/8 16B/256GB Blue magyar bill Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad Pro 12,9" 5th M1 Chip 256Gb (WIFI), ZUGU mágneses bőrtok, TomToc táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest