-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
LBandi #14282 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy belekeveredtél, de sajnos rendre visszatérő dolog ez, hogy a Sony mp3 lejátszói "csak" mp3-at játszanak le nagyon jó minőségben...
Az általad linkelt Sony modell tesóját(NWZ-B142F) volt alkalmam személyesen is használni pár hétig - kölcsönbe kaptam - és semmi gondja nem volt a rádiónak. Belvárosban is hamar talált csatornákat, amiket nem dobált el.
Gyári fülessel is kellemes volt a vétel.
Egyedül a hangfelvételei minőségével - mert az a példány azt is tudta - nem voltam megelégedve, bár csak kipróbáltam, soha nem is használtam.A kis Sony-t csak ajánlani tudom!
A kiszemelt Philips modellel kapcsolatban nem tudok állást foglalni, nem ismerem, és azt még nem is hallgattam.
-
Dottore
addikt
válasz
LBandi #14282 üzenetére
Addig van csak ez a csámcsogás amíg nem jön valaki akinek lehet segíteni. Utána már szerencsére a saját problémánknál sokkal nagyobbakkal is tudunk foglalkozni.
</sarcasm off>
Munkatársamnak a linkelt Philips van. Sok jót nem tudok elmondani róla.
Ami rádiót illeti, mindegyiknek gyenge. Nagyon függ attól épp merre jársz, merre fordulsz. Ezekkel nem lehet érdemben rádiót hallgatni. Személyes véleményem, hogy mivel a Philipset ismerem, van annyira rossz, hogy inkább a Sony. Még akkor is ha azzal a típussal nincsenek tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged