Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
LBandi #14282 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy belekeveredtél, de sajnos rendre visszatérő dolog ez, hogy a Sony mp3 lejátszói "csak" mp3-at játszanak le nagyon jó minőségben...
Az általad linkelt Sony modell tesóját(NWZ-B142F) volt alkalmam személyesen is használni pár hétig - kölcsönbe kaptam - és semmi gondja nem volt a rádiónak. Belvárosban is hamar talált csatornákat, amiket nem dobált el.
Gyári fülessel is kellemes volt a vétel.
Egyedül a hangfelvételei minőségével - mert az a példány azt is tudta - nem voltam megelégedve, bár csak kipróbáltam, soha nem is használtam.A kis Sony-t csak ajánlani tudom!
A kiszemelt Philips modellel kapcsolatban nem tudok állást foglalni, nem ismerem, és azt még nem is hallgattam.
-
Dottore
addikt
válasz
LBandi #14282 üzenetére
Addig van csak ez a csámcsogás amíg nem jön valaki akinek lehet segíteni. Utána már szerencsére a saját problémánknál sokkal nagyobbakkal is tudunk foglalkozni.
</sarcasm off>
Munkatársamnak a linkelt Philips van. Sok jót nem tudok elmondani róla.
Ami rádiót illeti, mindegyiknek gyenge. Nagyon függ attól épp merre jársz, merre fordulsz. Ezekkel nem lehet érdemben rádiót hallgatni. Személyes véleményem, hogy mivel a Philipset ismerem, van annyira rossz, hogy inkább a Sony. Még akkor is ha azzal a típussal nincsenek tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Energiaital topic
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest