Új hozzászólás Aktív témák

• ponti_ak

addikt

válasz vili13 #9319 üzenetére

Röviden: kiváncsivá tettél.
    Kicsit bővebben: szerintem az S9 is egyben van. Az íves kialakítás miatt az eddigi legkényelmesebben használható lejátszóm (kézben tartva, de zsebben is szinte tökéletes), ugyanakkor pont a curved design miatt tűnhet gyengébbnek a "széleken", ami részben talán igaz is, de A) nem kell eldobni B) szvsz kibírná, mert a Gorilla Glass szerintem sokat dob az állóképességén (C) a Ringke tokban méginkább D) az anyaghasználat szintén igényes, még akkor is ha nem fém, csak jófajta műanyag / gumis kompozit (a hátlap).

MOD: SQ téren lehet hogy igazad van, de itt megintcsak kétkedésemnel adnék hangot: egy Doors flac albummal pl. ma reggel egészen jó elboldogult a kis 'szarházi', vidáman indul a napom.. :))

Ha megjön a tok, és eléggé felhergelsz, akkor lehet, hogy csinálok egy töréstesztet. Ellenfélnek csak az X5-öst tudom bevetni, de félek, hogy az ellen azért már elvérezne. :D

De találkozhatunk is akár, egy DAP-kidobós erejéig.. :D Mit szólsz? :)

Apropó: meg lehet valahol tapogatni az X1000-rest? :)

@honfoglalo: nincs infóm S9-utódról. Ha gondolod, kérdezd meg közvetlenül [L:mailto:business2@cowon.com]a gyártót[/L]. ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák