Hirdetés
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
nézegettem a topicot és anyian dicsérték a sansa clip-t , hogy rendeltem egyet a neten és épp az elöbb jött meg, fekete szin és 2GB -os modelt vettem
először kicsit sokkolt a mérete pedig láttam már élőben is, de most valahogy kisebbnek tűnik(ami persze jó dolog)
röktön ki is prábáltam rádugtam a gépre vista hibátlanul felismerte raktam is rá pár számot és meg vagyok elégedve vele
nálam mindenkébb a csipesz volt a lényeg és a méret, hogy munka közbe vagy buszon bármikor könyen tudjam hallgatni és ne zsebbe kelljen hordani mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Külpolitika
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Macska topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest