Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer
tag
Amerika lett beállítva, mert olvastam róla itt a fórumon.
Kb 1 órája hallgatom és megbarátkoztam a hangerővel, mégis simán jó a fejhallgató hangerő, csak elsőre a fülhallgatóval hallgattam, aminek bivalyerős volt a hangereje
Remélem egyedi eset volt, de 1 órányi használat után 1x már kikapcsolt és csak 2-3 percnyi várakozás után tudtam újra visszakapcsolni (töltöttség 70%).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest