Hirdetés
- Apple MacBook
- Vélemény: kulcstényező lett telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Megadta magát az új cserélt Clip+ is.
Ez hihetetlen.
Tegnap este még töltöttem, és semmi gond nem volt vele. Ma elmentem futni, elindítottam, és a 3. szám közben elnémult. Ránézek és látom, hogy kikapcsolt. Próbáltam visszakapcsolni, de nem sikerült. Hazaértem, rádugom USB-re és semmi... Se kép se hang. Megdöglött.
Nincs 1 hetes.2 választás van. Vagy visszakérem a lóvét, vagy megpróbálok elhozni egy Fuze+-t helyette kedvezményesebb áron. Ráfizetni nem nagyon van pénzem, szóval lehet jobban járok, ha a lóvét visszakérem.
Hiába a jó garancia, kicsit megingott a bizalmam a SanDisk minőségét illetően.
Ilyen áron inkább hallgatok én is 320 kbits mp3-mat és veszek Sony-t. Egy Fuze Plus-t azért lehet még kipróbálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vélemény: kulcstényező lett telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Óra topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest