- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsHUki
csendes tag
válasz
ponti_ak #10175 üzenetére
Pontiak csak az Mp4et vettem meg.Haverom is rendel és mikor mutattam neki a Ramos cucokat akkor láttam meg, és amint írtam megtetszett, ezért kérdeztem.De semmi gond akkor hagyom a dolgot
Hiszek neked
asadasad22
em értem ezt az állandó lehurrogást ha valaki kínai cuccot akar venni.Kicsit túlnőttünk már ezen a koron.Igaz én csak az Mp4ek terén tudakozódtam de itt a forumon is vannak olyanok akik hosszabb ideje használnak kínai termékeket és semmi gondjuk vele, amerikai oldalakon pedig rengetegen dicsérik őket és igen sok ember elég hosszú távú tapasztalatok alapján beszél.Bocs az offért
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest