Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Senki nem használ ilyen lejátszót? Pedig elég olcsó. Arra már rájöttem, hogy iPod Shuffle klón, de még mindig nem tudom a kínai főklón nevét. Neten clip mp3 mini player néven emlegetik, van belőle kijelzős és kijelző nélküli változat is, (micro)SD-t fogadó és saját memóriás változat is, mindenféle színben és variációban.
Az is jó lenne, ha valaki tudná, milyen programmal lehet rajta fw-t cserélni. Lementeném róla a gyárit, átírnám benne, ami nekem kell és visszatenném. De sajnos egyik fw cserélő program sem áll szóba a lejátszóval. Se az MP3 Player Upgrade Tool, se az EasyChips. A chip típusát sem tudom megnézni, nem csavarozva van a ház és nem tudom szétszedni.
-
N0zer0
senior tag
A Telstar, Wilson Co. Ltd, Luckystar, stb. ugyebár S1MP3 klónok.
Ez a lejátszó melyik típusnak a klónja?
ConCorde, MyAudio, stb néven megy. Kéne hozzá fw, ezért keresem miből lehet leszármaztatni.
-
Toothy
csendes tag
válasz
csokibanán #94 üzenetére
http://rhonline.net/free-ygy401022-ra/
itt megpróbálhatod.
szivesen -
Ryx
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Thomson mp3 player a típusa PDP2756x.
Frissítve lett a firmware de a gyári frissítőprogramja sikeresen elrontotta. Biztos hogy a hozzávaló volt. Először még felismerte a gép ha rá volt dugva, de a második frissítési kísérlet után már azt sem. Jelenleg sajnos már semmi nem ismeri fel a jelenlétét persze frissítőprogramok sem. Jelenleg így nem is lehet visszarakni rá semmilyen firmware-t.
De ha jól sejtem még menthető ha betudnám kapcsolni a recovery módot a lejátszóban, és ezután vissza tudnám rakni talán azt a részt ami lehető teszi hogy a gép felismerje. A második kísérletnél ez tűnt el a lejátszóból.Tudja valaki hogy lehetne ez a módot bekapcsolni az mp3 lejátszóban? Az adatai:
THOMSON Lyra PDP2756X
Proceszor: SIGMATEL SMTP3520
Memoria: SAMSUNG 552 256MBKérem segítsen aki tud. Nagyon boldog lennék ha újra működne. Köszönöm
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Van egy MP4 lejátszóm, FM rádió, 2 GB...
Folyamatosan 2 meghajtóként ismerte fel a gép, meg ha másoltam rá valamit, akkor "kinézett" magának egy mappát, és abba belerakta a többit... és nem lehetett mit kezdeni vele... törölni se lehetett, csak formázni...
Frissítettem rajta firmware-t, azóta meg csak fehéren villog a kijelző, és nem ismeri fel a gép...Eredeti firmware:
S1 MP3 Player
Wilson Co. ltd
9.1.52.Mit tudok kezdeni vele?
-
freddy7
csendes tag
válasz
csokibanán #94 üzenetére
Üdv!
nekem is pont egy ien mp4-em van és valószínű hogy ugyanaz a gond velük folyamatosan csak a kék hátteret mutatja egy sárga homokórával,
a windows fölismeri úgy hogy a tálcán jelzi ha csatlakoztatva van , de a sajátgépben nincs ott (cserélhető lemez) ....szerintem egy driver illesztőprogram kell hozzá! azt irja hogy nincs aláirva az illesztöprogram!!
nálam egyenlőre nem is lehet firmwarezni, amég nemismeri felitt van hozzá cucc:
http://go.project-icq.de/rlink.php?url=http://www.ycibo.com/mp4help/ -
csokibanán
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon örűlnék ha valaki segítségemre lenne.Van nekem egy no name 16 gb-os mp4 lejátszóm amihez firmwaret keresnék.Igaz nem volt egy ökör ára,de sajnálnám nagyon kidobni,mert nem régen vettem,de már az elején se volt tökéletes,ezért tettem fel rá egy fw-t,de az sajna nem volt jó hozzá.Így mostmár csak egy kék képernyő van rajta ha bekapcsolom.Az a baj,hogy nem igazán találtam még semmit se ami passzolna hozzá.Ha estleg valakinek nagyobb rutinja van ebben,és tudna egy linket ahonnan le tudnám szedni a fw-t, nagyon megköszönném.Itt egy kép a szekentyűről:
chipen ez áll: AK1025
8H009AB 2H7
memórián: hynix kor
HY27UU08AG5A
TPCB 901F
modell: ygy401022
Köszönöm szépen előre is! -
f$$
csendes tag
Tudna segiteni valaki!!!? firmware kellene egy funpro ez-go 1gb lap:mp482c chip:atj2085h
flash:hynix HY7UG88G5M -
cellpeti
nagyúr
Na!
Megvan az MP3 lejátszó márkája és kódja is!
Mercury MD-985 128Mb és azt irogatja ki,hogy format error
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy noname mp3 lejátszót és azt írja ki,hogy Format Error! Mit tudok vele csinálni?
-
Ruben1994
csendes tag
Hello,
Vettem egy
Playbox Quadro 430
9.1.52
AC7515
2006/05/07
mp4 lejátszót. 2-3 hónap múlva egyszer csak nem indult be. Nem tudom mi történt vele, egyik nap megy, másik nap semmire nem reagál, ha géphez kötöm, ha töltöm, ha próbálom beindítani. A képernyője fekete marad. Néhány hétttel később újra megpróbáltam, és beindul de kikapcsol ha zenét hallgatok és lefagy ha filmet nézek.
Nagyon hálás lennék, ha valaki megmondaná, hogy mit csináljak vele.
Előre is köszönöm!(e-mail címem: ruben_borbely@yahoo.com) -
dome85
csendes tag
Sziasztok valaki el tudja magyarázni hogy ez a firmware hogy működik mert nekem egy bin fálj de hiába rakom be a daemonba nem csinál semmit nem ismeri fel. AZt írja ki hogy hibás. Nekem egy no name mp3-am van: b803 samsung 637 k9l8g08u0m pcbo ezek voltak belül mikor szétszedtem. A papírjai nincsenek meg és pont ma mondta be az unalmast. A gép nem ismeri fel és nem tudom bekapcsolni se mert csak tölt de nem csinál mást. Kb:2-3 éves. Please HELP.
Köszönettel: Dennis
-
notalm
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos rossz firmware-t tettem az mp4 lejatszómra (typ: MYPG5-08GD; ebay-es 8GB touch screenes) azonban sajnos nem igazán müködik és nem tudok már másik firmware-t feltenni.
Van jó firmwarem már, tudna valaki segíteni.
attila_fejszak@yahoo.caElőre is köszi
-
Andrissimo
csendes tag
sziasztok!frissitettem az mp3-masom firmwarét,és megszakadt az internetkapcsolat.az a baj,hogy most az mp3 nem tudja milyen a firmware verzioja,és a pc nem ismeri fel.TUDNÁTOK SEGITENI?
samsung yp-z5f tipusrol lenne szo... -
spieler
csendes tag
Sziasztok! 512 megás Odys X20-ashoz nincs valakinek firmware mentése? Elvileg van a cd-n amit adnak hozzá gyárilag, de ilyenem nincs, csak egy ilyen lejátszó hever nálam. Gondoltam megpróbálom életrekelteni, de sehol sem sikerült firmware-t találnom.
-
Tetv
csendes tag
Van egy Thomson Scenium EH308-asom 2.263-as FW-vel, de sajna lefagy hogyha belépnék a média fájlokhoz, tudna hozzá valaki egy elérhető FW-t ajálnlani ami működik is, már megnéztem minden nyelvű fórumokat de semmi működő, bennem lenne a hiba? Ráadásul a thomson hivatalos szerviz oldalán sincs:S
-
Mike88
senior tag
Sziasztok!
Van egy Technika MP 507 4Gigás mp3 lejátszóm. A probléma csak az vele, h mappa váltásra illetve annak a böngészésére nincs lehetőség. Tehát meglehet vhogy oldani, h egy ilyen menüponttal bővüljön az mp3 firmware-je?
Ha igen akkor lehetőség szerint adjatok link(ek)et...
Köszönet előre is. -
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Egy Thomson EM2600-as lejátszóval kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy ha nem látja a teljes memóriát, csak annak kb a felét egy ideje akkor azt ugye nem javítja a fw frissítés? Ha format nem segít valszeg a memória hibás. ez a feltételezésem. így vané? :-)
Köszi -
fricc1
csendes tag
Hello! van egy LENCO xemio135 tipusu mp3 lejátszom.Jelenleg 9.0.49.0000 fw wan rajta
a problémám az hogy a zene számok olinditása után 3mp-et lejátszik és kilép a fömenübe.
Probáltam leformázni de nem használ. Talán frisiteni kéne? Ha valaki tud egy oldalt mondani ahol van frisités azt megköszöném!! -
thunszike90
csendes tag
sziasztok!
van egy 1Gb-os, mp4es, lejátszóm, aminek frissítettem a firmware-ját, és először csak egy fehér képernyú jelent meg.
ahogy olvasgattam, rossz verziót tettem rá.viszont találtam vkit, akinek ugyanolyan volt a lejátszónak a cvhipszáma meg a többi jellemzője mint az enyémnek. ismét frissítettem a firmware-t. de most még a gép sem érzékeli. mit tegyek vele, help me!!!
köszi
-
Broome
csendes tag
Most vettem a BestByte-on keresztül egy HeadMusic RC-561 típusú MP3 lejátszót. Óriási csalódás. A feltett MP3-as számok zenei részét még úgy-ahogy felismerhetően lejátsza, de az énekhangokat szörnyen torzítja. Élvezhetetlen. Segítene rajta egy firmware frissítés? (A neten nem találtam hozzá semmit, csak a hozzáadot CD-re támaszkodhatok.)
-
vili13
őstag
válasz
Anakin007 #66 üzenetére
"Csak mert nem tudják megvenni a 20-30k -s lejátszókat még nem biztos, hogy tájékozatlanok és/vagy igénytelenek."
Én nem ítélek el senkit azért, mert nem kellőképp tájékozott lejátszók terén, de azért sem, ha anyagilag nem engedheti meg magának hogy igényes legyen. A hulladék kínai lejátszók viszont általában nemcsak szarul szólnak, de gyakran hamar el is romlanak, és csak mázli kérdése, hogy legyen valami érvényesíthető garancia hozzájuk. Szerintem ilyeneket venni kifejezetten pénzkidobás, és főleg ha kevés az ember pénze, inkább ne kockáztasson.
-
Anakin007
aktív tag
Igen, nah amit a végén írtál, azt nem mertem már bebiggyeszteni
Inkább naívságnak mondanám, nem túlreagálásnak. Nem hiszem, hogy minden szegény(ebb) ember azért szegény, mert elissza/eldohányozza a pénzét. Legalábbis nálunk. Magyar viszonyokat nem ismerem annyira, de hiszek neked
-
Anakin007
aktív tag
És ki mondta, hogy ez szoftveres probléma? Első hallásra alaplap vagy CPU probléma, szvsz hardveres hiba. Mivel az MP3 kitömörítése pörgeti a legjobban a CPU-t, ilyenkor van a legnagyobb áramfelvétele, amit nem bír a készüléked DC-DC konvertere szusszal és ezért áll le. Ha USB-n van, más úton, a PC-től kapja a villanyt, ezért működik onnan jól, ráadásul pen driveként működnie sokkal kevesebb CPU időbe (és energiába) kerül.
Másik eshetőség, ha tényleg az S1mp3 szériából van, hogy megsérült az FS. Ilynekor csak simán formázni kell FAT -ra és kész.
Sztem tedd meg ez utóbbi lépést (ha még nem), tolj rá mp3-at, majd próbáld elemről, "vakon" elindítani a lejátszást. Ha megy, akkor mák és tényleg csak szoftver. Ha nem (ami sanszosabb), akkor felejtős (ha már nem garis). -
Anakin007
aktív tag
"...kínai tucat hulladék, melynek megvásárlásához eleve rendkívül tájékozatlannak és/vagy igénytelennek kell lenni."
Esetleg "csak" szegénynek? Hallottam vidéki családokról, ahol 4-en élnek havi 60e HUF-ból. Magyarországon, 2008-ban. Egy ilyen család gyerekének akkor ne legyen soha se mp3 lejátszója, se telefonja amíg fel nem nő és nem kezd el majd jobban keresni mint az apja, amikor mindenhol azt látja, hogy minden kortársának van? Csak mert nem tudják megvenni a 20-30k -s lejátszókat még nem biztos, hogy tájékozatlanok és/vagy igénytelenek."...gyakorlatilag ismeretlen gyártótól származó..."
Hány kínai gyárat ismersz? Vagy az emberek az utcán? Kivi lennék, hogy 100 véletlenszerűen leszólított emberből hányan tudnának legalább 3db kínai gyárat megnevezni, akármilyen termékcsoportra...
Ne érts félre, nem veled akarok szívózni, de még a kínai gyárakat sem akarom védeni, nem fizettek érteCsakhogy: ha nem lenne igény az ócska, "hulladék" termékekre, akkor nem gyártanák. Én is csinálhatnék gyárat, amiben napelemes zseblámpákat gyártanék, de gyanítom, a karácsonyt sem érné meg az igény hiánya miatt.
firmware ügyben valszeg igazad van, valóban lehetetlen hozzá szerezni, mivel van, hogy csak pár hétig gyártanak egy szériát és utánna váltanak is.
Szervizháttér nem is annyira a terméktől, inkább az importőrtől függ. Általában szokott lenni, még az olcsó vackoknál is, max. a szervizben nem foglalkoznak vele tovább, mint hogy kizárják a kezelési hibát. Ha tényleg nincs, akkor meg a bolt cseréli/cserélné kapásból (normális esetben), de mint mondtam, ez az importőr hozzáállásától függ. De ahogy elnézem az itteni viszonyokat, ahol a kereskedők az anyukájukat is megsétáltatnák 20HUF-ért, valószínűbb, hogy javítgatni próbálják inkább. -
-
vili13
őstag
válasz
Anakin007 #62 üzenetére
"csak egy apróságot nem vettél figyelembe: ma már szinte minden kínai"
Ezt nehéz volna figyelmen kívül hagyni.
Amiről viszont szó van, az a chili astrastick nevű "lejátszó", ami egy messziről is könnyen beazonosítható kínai tucat hulladék, melynek megvásárlásához eleve rendkívül tájékozatlannak és/vagy igénytelennek kell lenni.
Gyártanak persze kínában igényes termékeket, persze főleg külföldi cégek számára. Mp3 lejátszóból talán az egyetlen komolyan vehető kínai márka a Meizu (meg is kérik az árát), a többit meg leginkább az ellenségeim zsebében tudom csak elképzelni.
Az olcsó húsnak ez esetben is híg a leve, a gyakorlatilag ismeretlen gyártótól származó, amúgy gyatra minőségű lejátszókhoz kb lehetetlen nemcsak firmware frissítéshez jutni, de még az eredeti fw beszerzése is nehézségekbe ütközhet, ha hasonló esetben szükség volna rá. A szerviz háttérről meg ne is beszéljünk, ilyenekhez az általában nincs. -
Anakin007
aktív tag
"kínai elektronikai hulladékgyártó ipar szerintem a legkülönfélébb neveken gyártja pontosan ugyanezt"
Találó, csak egy apróságot nem vettél figyelembe: ma már szinte minden kínaiNemrég vásárolt egy ismerősöm alaplapot, vmi Abit csoda, több mint 60e HUF-ba került és mi van rajta? "Made in China". Jó drágán adják a szemetet
Pl. Volvo buszok alvázát, teljes hajtásláncát a motor kivételével szintén kínában gyártják már évek ótaNo de vissza az mp tri lejátszókhoz: gondolom nem mondok újjat azzal. hogy kínában nagyon sok gyár van. Iszonyat sok, európai szemmel elképzelhetetlenül sok. Vannak ország méretű gyár-városok, amik csak egy adott terméktipussal foglalkoznak, mint az mpX lejátszók. Van olyan gyár, ami az év 365 napján napi 24 órán át termel és van olyan, ami csak akkor üzemel, ha megrendelés érkezik. Ennélfogva van, ami a minőségre ad (tudnak ám olyat!) és van, amik a mennyiségre. Ilyen gyárak pl. a két kedvencem, PreView és a Citronid. Előbbi az olcsó vackokat okádja, utóbbi a minőségre ad és olyan szinten, hogy a világ összes gyártói közül a top10-ben van 2006 óta.
Például itt van ez
Ha regisztrálsz, látsz árakat, ami a rendeléstől függ. Az előbbi tipusnak pl. az 1gigás verziója 13.99USD, ha legalább 500db-ot rendelsz. Ha azt mondod, hogy Józsika legyen a neve, akkor ilyen néven szállítják, ha azt kéred, Creative legyen ráírva, akkor az lesz, ez ilyen egyszerűAz egy dolog, hogy ha az utóbbi néven redeled, nem hozhatod forgalomba, max. haveroknak adhatod el v. kinn a piacon amíg el nem kapnak, de az már jogi kérdés, nem ide tartozik...
Ellentéte mondjuk ez
Itt látsz árakat és minimális rendelést. Ez a cucc érintőképernyős és már 10db-ot is szállítanak 6200HUF -ért/db (plusz vám, biztosítás, stb.). Ha van kb. 100e HUF-od elfekvőben, akár 2 hónapon belül 10db ilyen kütyü boldog tulajdonosa lehetsz és mondjuk Vili13 márkanévvel
És a lényeg: attól, hogy Vili13 a neve, az még egy első osztályú cucc és a világon sehol nem lehet találni róla semilyen információt. Ezt tartsuk szem előtt -
vili13
őstag
A google segítségével is csak annyit tudtam kideríteni, hogy a chili valójában yamada, és sehol nincs hozzá firmware. Másrészt a kínai elektronikai hulladékgyártó ipar szerintem a legkülönfélébb neveken gyártja pontosan ugyanezt, vagyis kis szerencsével talán még akadhat hozzá valami...
-
FLászló
csendes tag
sziasztok tudna valaki segiteni van egy chili astrastick 256 MB os mp3 lejátszom és rossz firmwarét raktam rá és elment a menüje de a gép látja talán egy hozzá való firmwarével vissza lehetne hozni csak nem tudom hol találhatok hozzá valaki ha tudna olyan helyet vagy firmwarét azt megköszönném. Az irja be a topicba vagy imélbe nagyon köszi Laci110@frremail.hu elöre is köszi.
-
FLászló
csendes tag
sziasztok tudna valaki segiteni van egy chili astrastick 256 Mb os mp3 lejátszom és rossz firnwarét tettemrá és nem tudom hogy honnan lehetne leszedni hozzá valot valaki küldjön egy oldal cimet vagy egy hozzávalo firmwarét mert most nincsen rajta menü semmi csak zölden világitt a gép az látja elöre is köszi
-
Korte123
csendes tag
Már mindegy.
Megvettük, nem rossz. A könyvtárakat kezeli rendesen, a mikrofon felvételi minőség pedig elég komolyan állítható! : lehet adpcm tömörített, és tömörítetlen is! Ez nagy szó! A mintavételezési frekvencia is lehet 8,11,16,22,32 kHz! Ezt álmomban sem gondoltam volna. Viszont elég zajosan vesz fel. Sípolás+zörgés, kattogás van benne. A különböző felvételi módoknál más és más mértékű, és fajtájú. Ez kár. De ennyi pénzért azért nagyon jó szerintem!
Úgyhogy már nem kérek véleményt.
Minden jót -
ponti_ak
addikt
Ok, értem. A könyvtár/file alapú keresésről semmit sem találtam guglival, ez a 707 elég sötét ló, nincs róla infó...
Viszont pár hónapja árult valaki pont ilyet, itt.. Szerintem kérdezd meg őt (priviben, pl)! Sok sikert, üdv!
-
Korte123
csendes tag
Köszönöm, ezt jó tudni. Csak ez sajnos kiesett, mert messze vagyunk Bp-től (az áruház amiben a Technika le van akciózva meg itt van 2 km-re), és, elhiszem hogy ár/érték arány legjobb, de mégis most inkább maradnék az olcsó kategóriánál. Ha nem is tud annyit. Tudom, hogy ne várjak csodát, nem is várok, csak szerettem volna megtudni róla egysmást, megint keresgéltem interneten, elég sokáig, és SEMMIT nem találok, annyira zavar!
Annyit találtam, hogy az MP-407-esben nem lehet a könyvtárak közt navigálni, hanem ömlesztve mutatja, és úgy kell lépkedni. Hihetetlen, hogy így ki merik adni, ráadásul 2GB-ost! A 707-es remélem nem ilyen béna. Ha mégis, majd megszokom, vagy eladom. Úgyis kérdezte tőlem valaki, hogy van-e eladólegfeljebb lesz. Egyébként meg elég ritkán lesz használva, arra jó az olcsó is.
Tényleg ne vedd sértésnek, és köszi még1x.Kedves MP-707 tulajdonos, továbbra is számítok a véleményedre! (és akkor arra is, hogy a könyvtárakat kezeli-e a player!?)
-
ponti_ak
addikt
"..meg pl. nagyon jó lenne már végre, ha a 'repeat' (ismétlés) meg 'kevert' funkciók mellett olyat is tennének az mp3-akba, hogy 'album lejátszása egyszer', azaz hogy ha vége az albumnak, kikapcsol, és nem játsza végig a több órás összes mp3-at... Vagy akkor olyat, hogy kapcsoljon ki fél-1-2,stb óra múlva... De ezt csak így zárójelben, panaszként mondom.."
Szia!
Az iAudio, iRiver (de a nagyobb ismert nevek -Samsung, Sony- is évek óta tudják már ezeket a funkciókat. iRiver-t olcsón itt tudsz venni. Techoutlet. Vaterás, és szállítás/posta nincs, csak személyes átvétel Pesten a Moszkvánál, de rendesen kapsz hozzá számlát, garit, dobozt, mindent. Többször vettem én is és más is a ph!-ról, és eddig senki nem csalódott. Ezeknél jobb ár/érték arányú lejátszó nincs.Nézz be az mp3-lejátszós toipkba is, meg esetleg az iRiver-esbe is, és keress rá: 'vatera' vagy 'iRiver'
üdv: ponti
-
Korte123
csendes tag
Szevasz!
Lehet, hogy vennék egy MP707-est. Ilyenkor mindig körbenézek a neten, hogy miket írnak a kiszemeltről, de sajnos semmilyen komolyabb infót nem találtam
Engem ilyesmik érdekelnének, hogy
- mikrofonról hangot jó minőségben vesz-e fel? Állítható-e a minőség? (a jobbankon igen)
- esetleg van-e line-in bemenete?
- FM rádió van?
- (meg pl. nagyon jó lenne már végre, ha a 'repeat' (ismétlés) meg 'kevert' funkciók mellett olyat is tennének az mp3-akba, hogy 'album lejátszása egyszer', azaz hogy ha vége az albumnak, kikapcsol, és nem játsza végig a több órás összes mp3-at... Vagy akkor olyat, hogy kapcsoljon ki fél-1-2,stb óra múlva... De ezt csak így zárójelben, panaszként mondom)
Előre is köszönöm, ha megnézed, és megírod ezeket!
-
Matt11
csendes tag
Helo!
3 hónapja vettem egy TECHNIKA MP707-es mp3 lejátszót, és a baj az hogy a 2Gb tárhelyből csak 1Gb tárhelyt lehet használni. Már mindent megpróbáltam, lécci segítsen vki, köszi
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet ha egy mp3 lejátszó csak 10mp-ig játszik le egy számot, és utána átvélt a következőre.
Na ez ellen lehet esetleg tenni valamit, vagy marad a Firm frissítés??Köszi
Üdv. -
smartin
csendes tag
sziasztok van egy Logik mp3-mam 3,5Gb-s és leformáztam.
hozzáértő személyek segítségét kérném(azért is regisztráltam ide,mert látom hogy segítőkész jó arcok vannak.)
probléma:
a formázás megtörtént
az mp3 bekapcsolása után ki idővel kiirja hogy [please reinstall F/W]
kerestem már 1000millió helyen azt az F/W-t de sajnos nem jártam sikerrel.kérlek segítsetek!!tisztelettel: egy hozzá nem értő személy
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy mpio fy 500-as 256-os lejátszom (nem igazán olcsó, de probléma van vele...). Törölni akartam róla a fájlokat ( linux ) alatt, majd lehúztam a lejátszót, lehet túl korán. Azóta, mindha megsérült volna az egész memóriaegység és nem müxik. A gép felismeri a készüléket, de nem tud semmit sem csinálni vele... Mit lehetnne vele csinálni? Van vmilyen program rá? Vagy szervízben megtudják vajon csinálni?
előre is köszönöm az info-kat!
-
Jarod1
veterán
Sziasztok ! Valaki tudja hogyaz easy 706S mp3 lejátszónak mi a legutolsó Firmware je?
-
nova1313
csendes tag
Sziasztok, tudna valaki nekem segíteni, please.
Van egy Brave PX-068 típusú 512 MB-os Mp3 lejátszom.
Szeretnék hozzá firmware-t letölteni, de sehol nem találok.
Légyszi, valaki egy linkkel ha meg tudna dobni, megköszönném.
-
kariad
senior tag
Hi!
Mai napomat eléggé elronta a következő! Van egy Thomson LYRA (pdp9512) 512Mb-os
MP3 lejátszom.No mondom pakolok föl új számokat Totalcom. le is töröltem a régiket.
Pakolnám föl az újakat már 1 számnál megáll 2%-nál(lefagy)No kilövöm a progit nagy nehezen.Meghalgatom amit feltesz és elején az a szám amit föltettem utánna elkezdi játszani ami régen rajta volt!Formáztam már 20X is de ugyan az a hiba nem enged fölteni max-2-6% a mp3 méretétől függöen és a régiket játsza! (amit nem látok sehol)
Gondoltam a firmware kéne frissíteni no de hogyoan meg hol találok hozzá!
Vagy más ötlet? -
Arval
csendes tag
Hello! Némi segítségre lenne szükségem...
Adott egy Logik LOG HDD60 mp3 lejátszó, jelen állapotában bekapcs után nem sokkal ezt az üzenetet írja: Reinstall F/W.
Reinstallnám én, ha találnék hozzá valamit... persze gyári CD sehol.
Másolni lehet rá jól, vindóz felismeri, tudja kezelni a kártyákat ügyesen.
Előre is kösz -
Eos_300v
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném vki segítségét kérni, hogy megmenthető-e még a lejátszóm.
Egy Transcend t.sonic 520-asról van szó. Firmwaret frissítettem rajta, és elsőre jól működött, a gyártótól töltöttem le. Viszont nem sokkal később lefagyott, és azóta nem hajlandó semmire.
Bekapcsolás után a szabad hely ellenőrzéséig jut, azután nem reagál semmire.
Az usb-re dugva a szgép nem ismeri fel.
Van egy olyan funkció - nem tudom mire szolgál - hogy a hangerő csökkentés gombját nyomva tartva kell csatlakoztatni, ekkor észleli a gép, viszont elkezd drivert keresni az ''ALi USB 2.0 Boot Loader''-hez, és persze nem talál. (Vista oprendszer)
Valakinek esetleg vmi tippje, hogy mit lehetne vele kezdeni? Vagy kuka?
Előre is köszi! -
cstamas82
csendes tag
Hello!
Én is vásároltam egy ilyen noname MP3 S1 lejátszót. Szeretném lementeni a firmwareját, hogy egy kicsit módositsak rajta: font készlet, képek ilyesmi. A firmware verzióm 9.1.50 Az atjupload nevü programot letöltöttem amivel létrehozott egy 4Kb bin fájlt de közben hibát adott: access valiotation. Az s1fwx nem ismerte fel az eszközt. Az alapadatokat ki irta de a firmware részleteit már nem tudta. -
Tempo
csendes tag
Easy MP3 EM706X tipusú lejátszóm van, Sigmatel chipset-tel szerelve. Firmware frissítést sehol nem találok hozzá. Pedig a 706S tipushoz, már magyar menüt is tartalmazó firmware tölthető le.
Ezért érdekelne, hogy tud-e valaki - az s1fwx-hez hasonló - firmware lementő, buheráló programot Sigmatel chipset-es mp3 lejátszókhoz?
[Szerkesztve] -
JiM
tag
Sziasztok!
Napok óta vadászok forumokra és linkekre az mp3 lejátszóm kapcsán. Nem tudom egyről beszélünk-e, de nekem egy ilyenem van: [link]
Se név, se kutyafüle. 1gb-os, ebay-en vettem. Ennyi pénzért azt mondom nem rossz, bár kicsit gagyi szerintem ahogy össze van rakva. 5.3.35-ös firmware.
A gondom a következő. A kezdetekbe nem csinált ilyet, pár hete kezdi hogy egyes számok esetében tök marhaságokat ír ki: ypH ypS (az y-on kettőspontvan, a p is kicsit más) szal hülyeségeket ír.
Először azt hittem, az ID tag-be van valami hülyeség, de teljesen normálisan vannak kitöltve. És mondom, ezt a számok felénél csinálja, pedig korábban nem volt ilyen.
Nincs valakinek 5lete mi lehet a gondja?
Látom sokaknak meghalt a lejátszó frissítést követően. Bár én újabb firmware-t sem találtam hozzá. -
Djkacsa
csendes tag
Hello!
Tudna nekem valaki segíteni?
A probléma:
Van egy samsung c1z 1 gb mp3 lejátszóm, amin firmwaret frissítettem. Frissítés közben valami membrámról hadovált majd se kép se hang... Fog leszedtem a gépről... Kikapcs, bekapcs. Se kép se hang... Próbáltam elemcserével meggyógyítani, de nem ment.
A számcsigép nem észleli ha rádugom. Esetleg kapjam szét és sütögessem meg?
MIt lehet még tenni? -
Edesoft
csendes tag
HEllo!Van egy Acer advanced mp3 lejátszóm Wilson CO. Ltd 3.0.43 firmware van rajta fríssiteni szeretném ha valaki tud hozzá valamilyen firmware akkor az írjon előre is köszönöm de flehetek ms-re is!JAh közbe van olyan h magától ki kapcsol ez mitől van? sűrgőss lenne Köszi
-
Jama85
tag
hello mindenki.
Vettem egy mpe lejatszót, tipusa noname v-4 neven aruljat a mostani firmware ami rajta van 3.5.37 es ezt szeretnem frissiteni ez a firmware wilson co ltd s1 mp3 player vagy mi a fene hol tudok ehez letolteni uj firmwaret??
koszi a helpet
bb -
vili13
őstag
válasz
Zsikebaba #30 üzenetére
Hiába új, az ilyen lejátszók többek közt azért is olcsók, mert - ha nincs szerencséd - gyakran igen hamar elromlanak vagy akár szétesnek. Amit leírtál, bár estleg lehet egyéb szoftver vagy hardver hiba is, szerintem leginkább a hibás akku miatt fordulhat elő. Ezt házilag nehéz cserélni, mert külön valószínűleg nem is kapsz hozzá.
Ha csak most vetted (és nem pl. a kínai piacon), akkor kell, hogy legyen rá garancia... Ez esetben a garanciális csere vagy javítás a járható út.
Ha pedig teljesen leírtad, és újat vennél, ajánlom figyelmedbe az ''Mp3 lejátszók.. melyiket?'' c. topikot ([link]). Ha viszonylag olcsón akarsz jó minőséget, akkor külön is figyelmedbe ajánlom a (szintén kínai, csak minőségi) Meizu lejátszókat ([link]).
A fotóalbum funkcióhoz azért megjegyezném, hogy ugyan gyakorlatilag minden színes kijelzős lejátszó tudja, a kis kijelzőn gyakorlatilag semmi értelme.
[Szerkesztve] -
Zsikebaba
csendes tag
Szia!
De hát most vettem, talán 3-4 hete!? Múltkor amikor szintén nem töltött, akkor frissítettem valamit rajta a telepítőlemezről és akkor minden stimmelt, kb. 3 feltöltésig, most megint semmi. hiába van a töltőn napok óta, semmit nem tölt az akku.
Szerinted milyen mp3 lejátszó érné meg, amin van FM rádió, hangrögzítő, photoalbum, dokumentum tároló stb.? -
Zsikebaba
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem! Van egy Luckystar A369-es akus, rádiós mp3 lejátszóm. Egyáltalán nem értem a kezelését, mert szinte semmi leírás nincsen hozzá, ami érthető. Amikor először feltöltöttem minden oké volt, rendesen működött, aztán még kb. 2 hétig rendesen töltött. Aztán egyszer csak hiába dugtam be a hálózatba, nem töltődött az akkumulátor. Ekkor frissítettem a gépen a firmware-t, akkor működött, még kb. 3-szor fel is töltött rendesen, aztán megint szórakozik velem és nem tölt. ha a hálózatba be van dugva, semmi baja töltődik rendesen (legalábbis ez látszik), de mihelyt kihúzom a hálózatból visszaesik a töltöttségi szint 0-ra. Nem értem. A leírásban azt írják, hogy a telepítőlemezen van frissíthető firmware meg minden más, aztán szinte semmi anyag, meg hogy a frissítések letölthetők a gyártó honlapjáról. Nem is találok semmit a gyártó honlapján!!!
segítsetek, mi lehet a baj vele.
Előre is köszönöm.
Zsike. -
Szatír
aktív tag
Látom nagyon sokan elfelejtik a legfontosabb alapszabályt:
Frissítés előtt MENTENI KELL !!!!!!!!!!!!! -
Szatír
aktív tag
válasz
badacsony #21 üzenetére
Elég babra munka. Először is szét kell szedni finoman, aztán recovery üzemmódba kell állítani - utánna a jó firmware-t kell feltölteni.
Nehéz lesz életet lehelni belé, ha előtte nem mentettél semmit le, de elvileg a chipek sorszáma alapján van esély a jó firmware meglelésére. -
badacsony
őstag
Sziasztok,
adott egy CMTech CA-F300 512MB-os lejátszó. A helyzet az, hogy elrontottam a firmware-frissítést és nem akar bekapcsolódni; se xp, se win98 nem látja. Ha rádugom USB-re, ad életjelet magáról (a jog gomb világít).
Lehet valahogy segíteni rajta? -
barbas5
csendes tag
Helló, van egy S1 MP3 Lejátszóm Fekete, 512 mb-vel véletlenül felfrissítettem a firmwaret
Valaki nem tud segíteni, hogy mit csináljak, vagy nem tudná valaki elküldeni az eredeti jó firmwaret ?
-
pozsipeti
tag
Sziasztok nekem egy Thomson PDP2756X mp3 lejátszóm van, ho találok hozzá firmware frssítést?
Kösz
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
''...Cd-n van egy progi amivel lehet e firmware-t frissíteni...''
És az honnan vettem a firmware-t? Leszedte a netről? Vagy te töltötted le arról a linkről, amit írtam?
''...lejátszani mp3t pc-n keresztül de más semmi...''
Nem hiszem. hogy elrontottál volna bármit is, hacsak nem rossz (nem a készülékhez való) fw.-t tettél fel. Meg lehetne esetleg még 1x próbálni megfrissíteni, és/vagy szétnézni kicsit tüzetesebben a neten. -
Kiskrisz
csendes tag
Köszi a tippet, frissítettem! Az mp3 lejátszóval kapott Cd-n van egy progi amivel lehet e firmware-t frissíteni! Megtettem, tök 1xű program! Az a jelenségem hogy a frissítés tökéletes, ezt irta ki, de a kijelzőn nem jelenik meg semmi! Elindulni elindul mert a háttérvilágítás működik és USB-n felismeri a pc a lejátszót! Tudok rá irni, lejátszani mp3t pc-n keresztül de más semmi! ELronthattam vmit, vagy nem volt megfelelő a firmware?
Ötlet vkinek?
Köszi -
Kiskrisz
csendes tag
Hali!
Volna egy kis problémám, van egy 1 gb os mp3 lejátszóm aminek a firmwaréje wilson co ltd 3.5.35. Az a Problémám vele, hogy bekapcsolás után el akarom indítani az mp3 lejátszás menüt és egyből újraindul! HA más menübe lépek bele, pl: fm rádió vagy video lejátszás akkor működik! Mi lehet szerintetek a gond vele? Frissitenem kéne a firmwaret?
Tudna valaki tanácsot adni? Pontos megnevezése a terméknek: Nissan Neon NS-88H
Köszi előre is -
Wolfskin
őstag
Heló!
Sürgős segítség kellene!
MSI Megastick 128 mp3 lejátszó firmware frissítés közben meghalt. Azóta be sem kapcsol, úgyhogy nem is látja a gép...
[link]
Nem tudtok valamit, hol javítanak, élesztenek újjá ilyesmit?
Köszi minden segítséget, tipet ötletet!
Üdv,
W -
vastheck
csendes tag
AZ ÍRJON A FORUMBA VAGY NEKEM:VARGADRUMS@CITROMAIL.HU
LÉGYSZI!!!! -
vastheck
csendes tag
tud valaki firmware-t ehez:
s1 mp3 player
productor: wilson co. ltd.
( luckystar)
(a8 128mb)
((integr men))
van rajta fm rádió, csak ezzel a firmware-val nem jó -
Rover623
félisten
Ritka okos gondolat volt: ''van egy valszeg fizikai hibás tárolójú eszközöm, ami most csak a kapacitása felének látszik, nosza frissítsünk rajta szoftvert''...ráadásul régebbire...amikor köztudott hogy a firmek egy részét éppen azért adják ki hogy a megjelenő nagyobb kapacitású eszközöket is kezelje...
Gratulálok...
Kívánom neked: ficamítsd ki a bokádat, ne tudjál rendesen járni, a doki pedig helyrerántás helyett kezelésként küldjön el tánciskolába...
És akkor még finom volt a hasonlat...
[Szerkesztve] -
Manda
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, de sajnos nem nagyon értek hozzá, így nem sikerült megoldanom
Vettem egy Chili ArstraStick 1Gb FM rádiós Mp3 lejátszót. Egy darabig jó is volt, míg túl nem léptem vele kb 500 Mb-ot. Innentől kezdve nem olvasta a számokat, hanem kifagyott. Írni írt rá, de az adatot visszaolvasva random méretű és kiterjesztésű file-okat kaptam. Ráeresztettem egy alacsony szintű formázást, ami kb 50%-nál hibát dobott ki, és ledegradálta 500 megásra. Ezek után gondoltam egyet, és firmware-t próbáltam frissíteni egy régebbire... (hátha az enyém még bugos vagy mittomén). Na most ott tartok hogy van egy ismeretlen USB device-om
, a firmware frissítő, ill. a saját szoftverei meg nem látják
Manda
[Szerkesztve] -
Sannya15
csendes tag
Sziasztok.
Nos van egy problémám.
Sikerült végülis frissítenem a firmware-t de szeretnék egy eredetit szoval Kaoru látom nekedis olyan lejátszód van mint nekem.(Bár nekem Novo Future)
A kérésem az lenne hogy aki a következő lejátszóval rendelkezik az tegye meg nekem azt a szivességet hogy ahogy kaoru leírta készít egy másolatot a firmware-ről és elküldi nekem a következő emailcímre:
sannya15@freemail.hu
Nagyon szeretném visszarakni az eredetit de sajnos ezt sehol nem találom így kénytelen vagyok így segítséget kérni.
Fáradozásotokat előre is megköszönöm
Sziasztok
Sanyi -
zfarkas
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Tettem egy próbát:
- megformázom FAT-ra (nem FAT32) - oké
- fájlokat felmásolok, majd vissza a gépre - működik
- biztonságos eltávolítást csinálok - oké
- lehuzom a gépről, visszadugom a gépre - oké
- fájlokat akarok a gépre másolni - nem működik.
Na mi a rák lehet ez? Így még pendrive-nak sem igazán jó... -
zfarkas
senior tag
-
Kaoru
senior tag
Sziasztok egy totyik az occsó' mp3 lejátszók megmentésére. Legyetek okosak és ne barmok mint én, aki felfrissítette a lejátszója firmwarejét és most fél-halott a lejátszó.
Első lépés egy oldal, az s1 mp3 lejátszóknak szánva Bővebben: link (kategória: telstar)
Itt egy lelkes segítő, wired készített egy programot s1fwx Bővebben: link, amivel az mp3 lejátszód firmwarejét lementheted illetve különböző adatokat tudhatsz meg róla.
használata:
elemented pl ide: C:\resources\s1fwx
ellindítod a parancssort (programok-> kellékek-> paranccsor)
c:
cd resources
cd s1fwx
s1fwx f dump.bin
-liecense- [enter]
-írd be a meghajtó (mp3 lejátszó) betűjelét-
f [enter]
várd meg az eredményt
Aztán ha netán sérült lenne ezt futasdd le:
s1fwx F dump.bin .
Mutatok 1 példát:
ok its yet
CUndecided>s1fwx F dumpppp.bin
s1fwx v2.1 - copyright Coffee 2005 wiRe (wiRe@gmx.net)
dump s1 firmware from flash into file and try to repair...
----------------------------------------------------------------------------
NO WARRANTY
BECAUSE THE PROGRAM IS LICENSED FREE OF CHARGE, THERE IS NO WARRANTY FOR THE
PROGRAM, TO THE EXTENT PERMITTED BY APPLICABLE LAW. EXCEPT WHEN OTHERWISE
STATED IN WRITING THE COPYRIGHT HOLDERS AND/OR OTHER PARTIES PROVIDE THE
PROGRAM ''AS IS'' WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESSED OR IMPLIED,
INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND
FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. THE ENTIRE RISK AS TO THE QUALITY AND
PERFORMANCE OF THE PROGRAM IS WITH YOU. SHOULD THE PROGRAM CAUSE DAMAGE TO
ANY KIND OF DEVICE, YOU ASSUME THE COST OF ALL NECESSARY SERVICING, REPAIR
OR CORRECTION.
IF YOU DONT AGREE TO THIS TERMS THEN PRESS ESC NOW!
----------------------------------------------------------------------------
scan for devices...
detected drives: <j>
<$> donate some money
<a>..<z> select device
<.> scan for devices
<?> display help
<~> exit proggy
$j
connect to device 'JUndecided'...
init device...
set device to f-mode...
get info from device...
device = S1 Mp3 Player
manufacturer = Wilson Co. Ltd.
firmware type = F644
firmware version = 3.0.43
read boot record...
read flash..................................................................
write to file 'dumpppp.bin'...
---[ info ]-----------------------------------------------------------------
filename = 'dumpppp.bin'
filetype = afi
md5 = F3A3103DA7244CFB17B98CB353D4B610
---[ info:afi ]-------------------------------------------------------------
file id = 'AFI '
vendor id = 0x6977
product id = 0x6552
version = 3.0.43
+---filename---+ +---size---+ +-type-+ +---+ +--chksum--+
| BRECF644.BIN | | 16kb | | F644 | | B | | 62831411 |
| FWSCF644.BIN | | 11.5kb | | F644 | | F | | 664A4C72 |
| ADFUF644.AP | | 10.5kb | | F644 | | U | | 45A5EDCF |
| FWIMAGE.FW | | 2.51mb | | | | I | | 07C08086 |
+--------------+ +----------+ +------+ +---+ +----------+
---[ info ]-----------------------------------------------------------------
filename = 'dumpppp.bin.FWIMAGE.FW'
filetype = fw
md5 = 7809C38D93DC2E2E5FFE2B93894A1136
---[ info:fw ]--------------------------------------------------------------
file id = 0x0FF0AA55
vendor id = 0x10D6
product id = 0x1100
version = 3.0.43
date = 07.03.2005
info = 'SDK-ITEM/ACTIONSGongee.ZH'
manufacturer = 'Wilson Co. Ltd.'
device name = 'S1 Mp3 Player'
vendor info = 'USB2.0'
product ident = '(FS) FLASH DISK'
product revision = '1.00'
screen contrast = 15
menu language = english
battery type = 1.5V alkaline
radio/fm support = no
+---filename---+ +---size---+ +--chksum--+
| SYSCFG.SYS | | 14kb | | ED8B987D |
| SYSBNKA.SYS | | 22.5kb | | 0ECBBF0D |
| SYSBNKB.SYS | | 18kb | | 19C2310D |
| ASCII.BIN | | 8kb | | 63BB7AE3 |
| TELBOOK.BIN | | 13kb | | AF1735C9 |
| FONT_GB.$$$ | | 238kb | | 10763F2D |
| FONT_B5.$$$ | | 461.5kb | | D22E11D5 |
| FTBL_GB.$$$ | | 128kb | | 15838D9E |
| FTBL_B5.$$$ | | 128kb | | B668C06A |
| FONT_JP.$$$ | | 282kb | | FBEAD101 |
| FONT_KR.$$$ | | 264.5kb | | F8E28BB1 |
| FTBL_JP.$$$ | | 128kb | | 67B14D2A |
| FTBL_KR.$$$ | | 128kb | | 707CBF05 |
| PCMDEC.DSP | | 8kb | | 9E9A5E50 |
| ADPCMENC.DSP | | 6.5kb | | 59BC4304 |
| AG8DEC.DSP | | 20kb | | 5073404E |
| AG8ENC.DSP | | 32kb | | 9BCD06B7 |
| WMADEC.DSP | | 71kb | | 5F8817FE |
| MP3DEC.DSP | | 65kb | | 5A635414 |
| WMATABLE.BIN | | 13.5kb | | 9993E9B4 |
| ADFUS.BIN | | 9kb | | CA4E8EC1 |
| UD_FF644.DRV | | 4kb | | 17417153 |
| UD_FF641.DRV | | 5kb | | E32712A1 |
| UD_FF321.DRV | | 4.5kb | | 11099AB6 |
| UD_SF644.DRV | | 4.5kb | | 43C4DBD4 |
| UD_SF641.DRV | | 5kb | | 13DE8AE6 |
| UD_SF321.DRV | | 4.5kb | | CEB0165C |
| FS_FAT16.DRV | | 34kb | | 209176E4 |
| FS_FAT32.DRV | | 39.5kb | | F508E6F7 |
| VM_NANF.DRV | | 2kb | | D5D0FCF4 |
| SD_FF644.DRV | | 3kb | | B5A6E2A2 |
| SD_FF321.DRV | | 3.5kb | | AC89D3A2 |
| UI_S0724.DRV | | 14.5kb | | 92B18440 |
| UI_T0724.DRV | | 14.5kb | | E681C199 |
| UI_L0724.DRV | | 14.5kb | | 6F6667CE |
| UI_J0724.DRV | | 14.5kb | | 56285F93 |
| UI_K0724.DRV | | 14.5kb | | 012D0628 |
| UI_R0724.DRV | | 14.5kb | | 69F84CD1 |
| KY_HARD.DRV | | 1.5kb | | 636B56B7 |
| UI30.RES | | 59.5kb | | 2DFF0A4C |
| LOGO.RES | | 7.5kb | | B72C9139 |
| BYE.RES | | 7.5kb | | BAD3C6D7 |
| MAIN.AP | | 10.5kb | | C8B8CEA3 |
| STANDBY.AP | | 7.5kb | | 55C24FE0 |
| USBDISK.AP | | 17kb | | E01357EA |
| MUSIC.AP | | 62.5kb | | E5AD40AA |
| RECORD.AP | | 23.5kb | | 3266F626 |
| VOICE.AP | | 33kb | | 1BCA7899 |
| SETTING.AP | | 14kb | | 1F6156A0 |
| FMRADIO.AP | | 13kb | | 9D73984B |
| CONFIG.AP | | 6kb | | 5E97D273 |
| TESTER.AP | | 3kb | | AF2B5025 |
| FMRECORD.AP | | 23.5kb | | C724BFC6 |
| TELBOOK.AP | | 12kb | | 5942C58F |
| TEXT.AP | | 10.5kb | | 4CB034A6 |
+--------------+ +----------+ +----------+
disconnect from device...
success.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest