sansa Clip+ om van és fejhallgatót akarok venni szóval ilyen nagyot ami bekeríti az egész füledet , kérdésem volna hogy nem meríti le jobban az mp3mat?
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"
sansa Clip+ om van és fejhallgatót akarok venni szóval ilyen nagyot ami bekeríti az egész füledet , kérdésem volna hogy nem meríti le jobban az mp3mat?
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"
Üdv!
Unokahúgom MP3 lejátszót keres.
Pici legyen, és jó hangminőségű.
Olvasom a topic címében, h SanDisk Fuze és Clip+.
Nekem ez kínai. 
És nincsen a topicnak "első hsz"-a, tehát most ezzel így nem nagyon vagyok kisegítve. 
Én azt gondoltam, az Apple Shuffle jó lesz neki, de ezek szerint nem?
Nincs valami teszt, vagy leírás, ismertető, összehasonlítás ezekről az ajánlott Sandisk termékekről?
Ja, és hát eddig nem is tudtam, h gyárt a Sandisk MP3 lejátszót. 
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Philips Gogear Mix esetleg?
Kicsi, könnyű, egyszerű a kezelése és csúnyának sem mondanám.
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

még saját topicja is van 
Sandisk Sansa MP3 lejátszók topicja: http://href.hu/x/hd1e
Még egy ezzel kapcsolatban. Az Én lejátszóm nagyon nyögvenyelősen kezeli az SD-kártyákat. Valami kegyetlenül lassan tölt róla be bármilyen zenét. Sőt, még USB pendriveként használva is kb. fél óra míg 700MB-ot felteszek rá. A belső memóval semmi baj, arra gyorsan felmegy minden.
Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

2 éves Sansa Fuze-om kontakthibás a jack-nél (már nem garanciális), tehát ha zsebbe hordom az egyik fülre el-elmegy a hang, ha kézbe fogom akkor nem, a jack kimenettel van a gond, a fülesem oké.
Hol lehetne ezt megjavíttatni, nagyon megszoktam már a gépet, esetleg egy másik uilyet vennék...(16Gb-os microsd-vel Brainwavz M2-vel kiváló!)
üdv

Üdv!
Superlux HD 660-hoz (150Ω!) vadásznék megfelelő mp3 lejátszót ismerősömnek (csodás BKV miatt) s olvasatom szerint ide a közkedvelt Sandisk Sansa Clip+ már kevés lehet.
Más témában szóba került az iRiver mint márka, de nem tudom, hogy a legolcsóbb T5-ös is megfelel-e már.
Ebben kérném segítségeteket, ha van tapasztalatokat.
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
660-at használ BKV-n? 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

És persze otthon, mindenes fejes (ezért zárt), nem bírja a hallójáratosat, supraaural-ból sem talált kényelmeset.
[ Szerkesztve ]

Clip+/Fuze+ hozza pedig Fiio E5/E6.
Szivem szerint a sima Fuze-t ajanlanam LOD-dal es Fiio E5-tel. Viszont nem tudom hogy beszerezhető e még.
Egyébként esélytelen hogy külső erő nélkül normálisan meghajtsa a fejhallgatót.
[ Szerkesztve ]
Liter
Vagy Galaxy S WIFI 4.0 (4.2 5.0 nem játszik) médialejátszó
Vagy eredeti (nem Plus) Galaxy S, Nexus S használtan
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
A Samsung YP-K3-ról leeht tudni valamit? Mi lehet ebben a csodában?
asd fgh jkl éáű

Hali, előttem már kérdezték egyszer, de nem látok választ, egy nagyobb fejhallgató mennyivel gyorsabban meríti a lejátszót?
Másik kérdés, hogy kaptam egy Skullcandy Hesh fejhallgatót, mennyire passzol egy Fuze+ vagy Clip+ lejátszóval? Gondolkoztam, hogy majd nézek mellé egy erősítőt, mert nagyon ajánlgatja egyik cimbim.
Köszi a segítséget! 

Nagyon, én pl.: hifi-re kötöm néha RCA - Jack kábellel, jól szól, abszolút kielégítő, de hamar le tud merülni tőle...

Esetleg valami megoldás erre? A nagyon gyors mennyit jelent? 1-2 órát azért csak-csak bír ugye? 

footy és schawo: Köszönöm válaszaitokat. E5 vagy 6 lehet a befutó, egyelőre változatlan forrással. Galaxy S WIFI 4.0, Galaxy S, Nexus S sajnos használtan sem fér bele a keretbe.
E5, E6 beszerzése is olyan nehézkes mint az E11? 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
A beszerzést itt szerintem nem okozhat gondot.
Earphones in. Volume up. Ignore the world.
E7 22k-ért?
Az én E11-em 10-12k környéke volt kintről...
Jó nagy "lablók" ezek. 
De az E6 sem éri meg 7,5k-ért. 
[ Szerkesztve ]
Az itthoni árak már csak ilyenek. Nyilván dönteni kell az itthoni magasabb ár, de könnyebb gariztatás vagy a külföldi jóval kedvezőbb ár, de kellemetlenebb gariztatás között.
Bár ma már szerintem mindenképpen érdemes elgondolkozni a külföldi beszerzéseken (és most nem csak erősítőre gondolok), mert sokszor viszonylag alacsony kockázattal lehet behúzni jóval olcsóbban dolgokat (fizetésere meg ott a PayPal ugye).
Ez az E17 is 35k-ért.
E7 és E10-ből gyúrták össze...Biztos jó, de max. a felét érheti.
Egy ilyen L8 kábelt érdemes lenne vennem a Fuze+ és az E11 közé?
2k, és amennyit javult az iPhone a LOD kábeltől...Ha ez is annyit javulna azonnal megrendelem. 
[ Szerkesztve ]
Ehhez én igazából nem tudok mit hozzátenni, a Cowon-om beépített erősítője eddig nekem mindenre elég volt, bár nem is Sennheiser HD 600-at kell hajtania. 

Á megint nem sikerült értelmesen fogalmazni, a Sansa Fuze-ra értettem, hogy nehezen beszerezhető. A fiio E1-et magamnak és a haveromnak egy E5-öt a dealextremeről vettem.
[ Szerkesztve ]
Liter

Jelenleg nem nagyon kapni Fuze-t sehol sem (legalábbis ésszerű áron), javíttatni meg esetleg dudika10
Sandisk Sansa MP3 lejátszók topicja: http://href.hu/x/hd1e

Üdv,
van itt SanDisk Sansa Clip + tulajdonos? Az ötödik ilyen lejátszómat nyúzom, és eddig mindegyik kicsit másmilyen volt, hiába ugyan az a model.. A mostanival (idén vett) van két gondom, érdekelne mennyire egyedi eset.
Az első, súlyosabb, hogy vásárlás után a beépített memóriára egy menetben rámásoltam az előző lejátszóm szintén belső memóriájában tárolt számait. Rajta vannak a zenék, mert 90%-os a felhasznált tárhely, és tudom hallgatni is, látja a lejátszó, de ha a lejátszót rádugom az usb-re azt a mappát amiben a zenék vannak nem látja a windows explorer. Van ott sokféle mappa, rejtett is, azokat is látom, de amiben a zenéim vannak azt pont nem. A total commander meg egyáltalán nem lát a lejátszóból semmit.
Az SD kártyán tartott zenékkel semmi gond, látom, és módosíthatom.
Tudok valamit tenni hogy újra hozzáférhetések a zenéimhez?
A második a töltéssel kapcsolatos és inkább csak kellemetlenség, és gondolom nem sokan tapasztalhatták, mert usb-ről tölthető lejátszót ritkán szoktak hálózatról tölteni, de én szoktam, hogy ne kelljen már csak ezért pc-t bekapcsolni. Viszont ezt az 5. lejátszómat nem tudom tölteni, ha rádugom a 230 volt-ra akkor egyből full töltöttséget jelez, nincs töltési animáció, és hiába hagyom rajta 2-3 órát semmit nem tölt rajta.
Az előzőnél ment. És USB-ről is megy gond nélkül. Az adapter és a kábel is jó, mert az előzőt még most is feltölti.
Erre gondolom nem lesz ötlet, csak érdekelne más is járt már e így 
És még egy, előfordulhat olyan szerviz vagy valami ami egy csavarmentesen összerakott mp3 lejátszón rendbe hozza a kontakthibát? Van 1 teljesen jó lejátszóm, és újat kellett vennem, mert már csak a bal csatorna szól....
Gondolom nem hisz nem tudja kettőbe kapni, de miért ne kérdezzek rá 
[ Szerkesztve ]

Esetleg részletesebben kifejtve, a lejátszó beépített memóriájának a fájlszerkezete:
Van egy rejtett Albums mappa, benne 6db 0 bájtos .alb fájl,
egy üres Audiobooks mappa,
a Music mappában az az öt demo track van amivel megvettem a lejátszót, csak még nem töröltem (és anno én is ide másoltam be a saját zenéimet, de itt már nincsenek.)
egy üres Playlists mappa,
egy üres Podcasts mappa,
egy Record mappa benne két üres mappával, Voice és FM
egy Service mappa ebben egy Rhapsody mappa, ebben egy üres Artist mappa, egy szintén üres Playlists mappa egy capabilities.xml és egy radiopc.txt
még egy DevIcon.fil fájlom van a gyökérben és ennyi.
És 97,4 MB szabad az 1,8 GB-ből. Hol lehetnek a zenéim?
Az SD kártyának más a szerkezete, de ott sem abban a gyökérben levő Music mappában vannak a számok, amibe eredetileg belemásoltam, (az most ott az mikroSD kártyán is üres) hanem egy általa létrehozott MSC mappán belüli Music mappában.
Ok, hogy rendezgeti a fájlokat, amíg lejátssza , csak ne dugná el őket....
[ Szerkesztve ]
Nézd. Szerintem a jelenleg kapható Clip+ lejátszók többsége nagyon gány minőség. Én 1 hónapon belül 2db-ot vittem vissza. Mindkettőnek más volt a baja. Az elsőt bár töltötte de nem látta a gép, a második aksi hibás volt.
Én a helyedben cseréltetném ill. visszavinném a SanDisk-hez, és kérnék egy Fuze+ lejátszót.
Bár nincs csipesz, és nem annyira kompakt, de sokkal jobban tetszik mint a Clip+, és eddig semmi baja (kopp-kopp). 

A fuze nem mp4-es? Eddig semmi bajom nem volt a clip-el sem, évek óta csak ezt veszem, nincs is nagyon más választék bővíthető mp3 lejátszókban. Nem tudom hova tudja úgy eldugni a fájlokat, hogy nem látom. Ma csupán 2 órát szántam már rá, hogy előkerítsem a mappát. Épp vissza is vihetném, de akkor rippelhetek be megint jópár cd-t mire összeszedem újra a kb másfél gigás válogatásom 
[ Szerkesztve ]
mp3 is. Én csak erre használom, a többi funkció le van tiltva.

Nem vagyok jó véleménnyel az mp4 lejátszókról, még ha nem is 'filmezek' akkor is túl hamar lemerülnek, én meg néha akár napi 5-6 órát is úton vagyok , kell a kitartás. A fülhallgatóm sem a legkisebb.
Menyivel egyszerűbb korszak volt, mikor még AAA elemes lejátszók mentek, és ott volt nálam mindig a pótelem 

Az üzemidő nem feltétlen az MP4-MP3 típustól függ. A legtöbb lejátszóba egyszerűen gány akkut tesznek. Itt a COWON D2-m. Lassan a 4. évet tapossa és bár a gyártó nem MP4 lejátszónak hívja, de a felépítése olyan mint azoknak(nagy részt kijelző az egész és tud videót is lejátszani ha kell) és még is elmegy 40+órát egy feltöltéssel, igaz zenét hallgatok rajta csak, de ha a kijelző nem megy akkor nem is fogyaszt 
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Abban a korszakban kezdtem el utcán zenét hallgatni amikor még lehetett ugyan walkmant kapni, de a menők már mp3 lejátszóval mászkáltak (256, és 512 MB-os kivitelekben) Maradtam is a walkmannál még addig, amíg nem lett alap a min 2GB memória.
Aztán jöttek az mp4-es csodák,a csilivili kijelzőjükkel, és bírták 1-2 órát, szóval még nehéz lesz meggyőzni , hogy a csupaszín nagyméretű kijelzővel addig bírja egy lejátszó üzemidővel, mint egy 2x1 centis 3 színű kijelzővel 
Tudom, hogy lassan váltok, de szeretem kivárni mikor már nem csak arcozásra jó az új dolog, hanem már gyakorlatilag is használható . Így nincs kizárva hogy kipróbálok legközelebb egy Fuze-t is. csak minek nekem színes kijelző, és videofájl lejátszás, ha tényleg csak zenehallgatásra fogom használni.
És még mindig a jelenlegi clip+-al küzdök, hogy hová dugta a zenéim. És ötletetek még mindig várnék, hogy hogy férjek hozzájuk 
[ Szerkesztve ]

Próbáld megkeresni magán a lejátszón a zenéket, mappa nézetben.
Esetleg meg lehet próbálni az eszközmeghajtó újratelepítését is.
Ha MTP, vagy auto módban másoltad be a zenéket, Windows Mediaplayerrel,
akkor azt hiszem, nem lehet visszamásolni őket.
(#16628) zack: Az enyém több, mint egy éves, napi szintem használom
utazás közben, s szó nélkül teszi a dolgát. Lehet, ki kell fogni.

Simán áthelyezem az mp3-alkat a PC-ről a lejátszóra a music mappába, eddig is mindig így csináltam, aztán mikor leválasztom, akkor jön egy perces refressing your media. kiírás Az első nyilván hosszabb volt, mert akkor ment fel egyben másfél giga. Nem tudom, hogy akkor egyből tüntette el valahova az MP3-akat, a lejátszó, vagy valamikor később, akkoriban nem hiányzott, mert utána csak a memóriakártyát használtam már , azokat látja is az explorer. Az épp a baj, hogy mappa nézetben nem látom a belső memórián levő fájlokat. Amit látok az alapján üres is lehetne, de csak 90MB hely van kb még rajta, és a lejátszó látja és játssza is a zenéket.
Volt már meghajtóújratelepítés is.

Legújabb FW van rajta? Gyári alapbeállításokat próbáltad? Az USB-módot állítsd át és lemezkezelő programmal máris látsz mindent! Le is törölheted akár az összes mappát. Csak konkrétan a zene fájlokat másold át sallang nélkül!
Esetleg megpróbálkozhatsz a Rockbox-al is. De annak a telepítését inkább azt bízd másra. A Rockbox kézi könyvében benne van, hogy kell hálózati adapterről tölteni.
[ Szerkesztve ]
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

Az USB mód átállításával már próbálkoztam, eddig auto-n volt de az átállítás nem segített, de a 'factory reset' re nem gondoltam, lehet jó tipp, feltéve ha nem törli a zenéket is 
Szerintem csak ha bemásoltam volna a gyökérbe a fájlokat akkor is elpakolta volna valahova, hiszen most sem abban a mappában vannak ahova eredetileg másoltam.
A februári vétel, de FW frissítéssel tettem már tönkre lejátszót, bár a másik kettő meg sikerült, így 33% csak a hibaszázalék 
Ez a rockbox bármire felmegy? Nem egy válogatós fajta.
Update: themebuilder Nagyon szépen köszönöm! A reset után bekapcsoláskor ment vagy 10 percig a refressing your media, de most mikor rádugtam újra a gépre, látom, hogy megint a music mappában vannak a zenéim! Nem tudom még, meddig lesznek ott 
[ Szerkesztve ]

Fura. A fő, hogy rendbejött.
Az az MSC "mappa" egyébként maga a belső memória, ha jól emlékszem.
Illetve azon tartalmak, amiket nem MTP módban másoltál a lejátszóra.
Ezzel kapcsolatban szeretnék egy próbát tenni frimware frissítéssel.
A hivatalos oldalon viszont már halott a firmware-re mutató hivatkozás, máshol a világhálón pedig nem találtam meg.
SanDisk Sansa E140 1GB
Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D
Végül megtaláltam az oldalon belül, csak el volt rejtve. A várt eredmény viszont elmaradt. Továbbra is lassú a behelyezett SD-kártya. 

Nem lehetséges, hogy maga a kártya lassú? Egyébként a régebbi Sandisk-ek a Class2-esnél gyorsabb memóriakártya sebességtöbbletét nem használják ki.
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
Akkor a lejátszó elavult. Ettől függetlenül nem szabadulok meg tőle, mert nagyon meg vagyok vele elégedve. Tiszta hangzás, erős FM-tuner, egyedül csak a diktafon hiányzik belőle.
Ugyanez az SD-kártya másik kártyaolvasóval hozta a gyorsabb írási sebességet. Csak az olvasóm tönkrement és jó lett volna ezt alternatívaként használni.

Sziasztok!
Bele-bele olvasgattam a topikba és dilemmában vagyok. Nem igazán tudom eldönteni, hogy melyikre van szükségem, segítenétek?
Elsősorban zenehallgatásra használnám, fontos hogy viszonylag nagy tárhelye legyen. (min. 4 gb, vagy microSD-vel bővíthető)
Főként BKV-n használnám, tehát legyen hangereje a kütyünek, de ez ne okozzon minőség romlást. Valószínűleg Xears fülessel fogom használni.
Az üzem idő annyira nem szempont, mert egyhuzamban max. 3 órát használnám, viszont az jó lenne, ha az aksija nem menne hamar tönkre.
Clip+-al vagy a Fuze+-al (ez inkább külsőre jön be, videólejátszásra nem igazán van szükségem) szemeztem, de nem akarom ennyire lekorlátozni a választási lehetőséget. Tudnátok nekem alternatívákat mondani? Nagyjából 15e-ig mennék árban.
Köszönöm a segítségeteket előre is 

Sima Fuze-t is ráveheted a listára eBay-ről
.
Amúgy Clip+-nál számolni kell azzal, hogy a fájlokat a címekre át kell nevezni, mert nem fér ki a kijelzőre a sorszám, meg szerző és aztán cím, és sokat kell várni, hogy odaforgassa a karaktereket a kis kijelzőn. Szerintem a fuze+ méretes kijelzőjével nincs ilyen gond...
Ha nem számít a Lossless, akkor és Sony-t vennék. Bár ez már drágább kategória.
Nem véletlen a SanDisk ajánlás, mert ebben az árkategóriában nincs jobb. Összességében van jobb, de az jóval drágább is.
15k-ból meg szerintem hivatalos garival nem fog kijönni egy Fuze+... 

Szerintem érdemes megnézni a Philips kínálatát is.
Személy szerint meg vagyok elégedve a hangjukkal, a lossless formátumokat
is ismerik, MP3/WMA-nál pedig előny lehet a fullsound feature.
A Gogear Raga, vagy Vibe szvsz jó választás.
Ezekből legalább 4 gigásat érdemes beszerezni, mert sajna nem bővíthetők.

Extreme digital nem hivatalos garival adja a Fuze+-t? Mert ha igen, akkor kijön 15k-ból.
Most nézem az árát...Tényleg kijön.
De akkor a SanDisk központbn miért 21k a 4GB modell listaára?