Hirdetés
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messa
tag
Köszi a visszajelzést. Igen, igen jelenleg két gmail címre irányítottam a naplózás feladatát. Gondoltam 2x15Gb tárhely elég egy darabig, de majd kiderül. Közben beszéltem a "T"-vel ők nem mondtak semmi értelmeset 4x átkapcsoltak másik munkatárshoz aztán közölték, hogy kliensben oldjam meg a dolgot.
Szimpi a Thunderbird, az igazat megvallva én most használom igazából először, de már most mindent megtaláltam benne (némi segítséggel
). Megmutogattam a főnöknek szerintem hajlani fog rá, hogy megspórolja az MSOffice árát. -
Messa
tag
Szia, köszi a gyors választ ránézek.
A mail szolgáltató a "T" saját regelt domainnel, rákérdezek az ügyfélszolgálaton miként tudom központilag a bejövő üzenetek másolatát más mail címre is továbbítani.Egyébként mennyire "stabil" és problémamentes a Thunderbird az Outlookhoz képest a tapasztalataitok alapján?
szerk. Válasz akart lenni csak elszúrtam :S
-
Messa
tag
Sziasztok,
Az alábbi dolgot szeretném megvalósítani a Thunderbird keretein belül amennyiben lehetséges:
Minden bejövő/kimenő e-mailről másolat készüljön és tárolódjon egy független helyen akár egy külön e-mail címen vagy tárhelyen (gyakorlatilag egy naplózásra gondolok), ami elejét veheti annak, hogy a Thunderbirdre beállított fiókot használó emberke esetleg letagadhassa egy-egy e-mail beérkezését vagy elküldését(pl. úgy hogy törli azt a Thunderbird megfelelő mappájából).
A fenti kérés nem az én agyszüleményem csak nekem kellene megoldani.
Minden segítséget előre is köszi!
Üdv,
Messa
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Mikrotik routerek
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Megmutogattam a főnöknek szerintem hajlani fog rá, hogy megspórolja az MSOffice árát.