Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoetsa
tag
-
zoetsa
tag
Most éppen eléggé haragszom a tb-re, és ez még a keresésnél is sokkal bosszantóbb, mert olyan eccerű lenne beleépíteni egy olyan beállítást, h melyik címnél melyik a preferált fiók, de nincsen, és már megint kalamajka lett belőle, h másik fiók alól írtam levelet, mert éppen ott olvastam levelet... Ebben még az outlook is jobb volt, h minden levélre uazt a címet írta alapban. Mert itt még ráadásul jól el is van szürkítve, h még csak véletlenül se látszódjon és tűnjön fel, h a fene vigye el...
-
zoetsa
tag
Mi a fenétől van akkora mérete? (szájtát)
Nem is emlékszem már, h megnéztem-e anno konkrétan, h mikor tömörít, de az tény, ha amikor nagyon tele van a gép, akkor sem csinálja azt, mint régen, elfogy a hely rajta a tb miatt, úh gondolom, menetközben tömörít, amikor eléri a megadott mérethatárt.
-
zoetsa
tag
Már túlvagy rajta, de miért nem raktad méret szt sorba? HA nincs body, akkor ezeknek nagyon picinek kellett lenni, nem?
Tehát, ha "filter these messages", és rákeresel mondjuk a "kukuty" mappa "zöld" szót tartalmazó tárgysorral rendelkező emaileire, és kapsz velük egy listát, és abban ezt-azt teszel, utána természetesen vissza akarnál térni a "kukutyba" szűrésmentesre, akkor nekem nem elég a "kukuty"ra kattintani, hanem bmelyik más mappanévre, és csak utána a "kukuty"ra, h megjelenjen a mappa teljes tartalma.
Azt már tegnap(előtt?) is mondtam, h a tömörítést 1mB-ra kell állítani. Azóta nem vacakol annyit a helyfoglalással.
Amúgy a másik nagy bánatom, h nincs resend funkció

-
zoetsa
tag
A tb tárolómappája, a helye látszik a beállításokban. Ha azt érintetlenül hagytad a másolatban, onnan pikk-pakk vissza lehet építeni az egészet az új telepítésbe.
(Gmailt nem használok, így az oda visszapakolásról fogalmam sincs. Csak a tb-t építettem már párszor vissza
) -
zoetsa
tag
válasz
spiritex
üzenetére
Aminek elvileg biztosan működnie kell, ha az egész windóz alatt beállítod, h a linkeket ne használja. Vezérlőpult, fájltársítás. V alapértelmezett programok. V ilyesmi néven van, rég bizergáltam, most nem tudom, kapásból.
És a másik, ha uezt csak a tb alatt teszed meg, mert rémlik, h láttam erre lehetőséget vhol, csak most meg nem mondom hirtelen, h hol, és most nem vagyok olyan állapotban, h afejemet törjem v keresgáljek.
-
zoetsa
tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Miért kéne törölni ahhoz, h bemásolja?
A tárolóban kell a mappákat lecserélni, csak a nevekre kell ügyelni, h stimmeljenek, mert hajlamos vijjogni, h már van, ill átnevezni, de tök lazán lehet másolgatni total commanderrel, nem windózos fájlkezelővel kell ügyeskedni.
Végtelenül egyszerűen lehet a tb-ben rendet rakni. Mert ugye miért ne töröltem volna én is duplikátumokat?... Nekem akkor lettek ezek, amikor helyszűke miatt nem mentette el, h mit töltött már le és mit nem, és újrakezdte legközelebb. Van egy fájl, amit nem szabad kitörölni, mert abban tárolja az infókat. Bár jelen esetben mindegy végülis, mert már letörölte. -
zoetsa
tag
válasz
djnyakesz
üzenetére
1.variáció: Hogy a kutya rúgja meg.... Na, akkor:
(Micsoda mázlid van, h még nem töröltem a képeket, és fel tudom tölteni újra
)a.Ez a kép azt hivatott jelezni, h nekem az összes spam egy mappába megy, nem fiókonként gyűjtöm.
b.Itt láthatod a fiókok beállításait.
c.És itt állítod be, h ne törölje.2.variáció: Ne bénázz mán, miért nem állítod nagyobbra böngésző képét (+ / crtl+), ilyen felbontásban jól olvasható sokszoros nagyításban is

-
zoetsa
tag
Ilyen későn már nem nézek utána, de bár én is csak egy smtp-t használok minden fiókra, úgy emlékszem, hogy minden fiókra be lehet állítani külön smtp-t, mint ahogy írtad is, de a feladó az emailcím lesz, amit megadtál. Régebben pl úgy volt nekem beállítva, h az itthoni smtp volt az alapértelmezett, és volt egy másik a nem itthoni küldéshez, és csak az alapértelmezést váltogattam. Nekem akkor kavarja a feladókat, ha új levélbe kezdek, és nem figyelek, h éppen melyik fiókban vagyok, de a gmailes smtp sosem kavarta meg a dolgot.
-
zoetsa
tag
A tb fejlécéből eltűnt egy sor: megvan a mail toolbar és a menubar, de elveszett a 3., ahol a szűrők és a keresés volt, és a costumize nem segít. Márpedig mind a 2 nagyon hiányzik.
Egyszer összeomlott, azóta ez van. Lehet, h nem volt jó ötlet a safarit telepíteni a webkit miatt, de a levétele sem segített. Azóta egyre furább dolgok történnek.
Mindenesetre az igen érdekelne, h hogyan lehet azt a sort visszavarázsolni. ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest