Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messa
tag
Köszi a visszajelzést. Igen, igen jelenleg két gmail címre irányítottam a naplózás feladatát. Gondoltam 2x15Gb tárhely elég egy darabig, de majd kiderül. Közben beszéltem a "T"-vel ők nem mondtak semmi értelmeset 4x átkapcsoltak másik munkatárshoz aztán közölték, hogy kliensben oldjam meg a dolgot.
Szimpi a Thunderbird, az igazat megvallva én most használom igazából először, de már most mindent megtaláltam benne (némi segítséggel
). Megmutogattam a főnöknek szerintem hajlani fog rá, hogy megspórolja az MSOffice árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Megmutogattam a főnöknek szerintem hajlani fog rá, hogy megspórolja az MSOffice árát.