- Androidos tablet topic
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Azt értem, de minek töltsem le? Mivel eleve az emailezés interneten keresztül zajlik, azaz ha nincs net, se küldeni, se fogadni nem tudok, akkor mit érek egy valamikori offline állapottal érted.

Anno egyszer próbáltam az Outlookot, ahol még freemailt állítottam be és akkor még náluk csak POP3 volt a támogatott. Az alapbeállítás meg az volt, hogy töltse le és törölje a szerverről a leveleket (amit persze csak utólag vettem észre). Hát kicsit sem voltam ideges! Tanulság: soha többet nem használok POP3-mat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest